2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
بستکی به این داره که این پسر اصلا کیه و چه نسبتی داره و از کجا پیداش شده و ...

ی سوال من تو رابطه خیلی تاکسیک بودم و اذیتش کردم و الکی بهش گیر میدادم البته اونم بهم دروغ میگفت

ی بار ک باهاش دعوا گرده بودم‌گف بیا ببینمت نرفتم 

دفعه های بعدش بهش گفتم بیا نیومد و دیگ‌ رابطه رو کات کرد

یعنی بخاطر کارای من اینطوری کرده یا نمی خواسته منو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس این از اونجایی که پیشنهاد تورو رد کرده الان دور و اطرافش خلوقت شده از اونجایی که آدم موندن نی ...

ارع حتی ازم پرسید در چ حد وابسته میشی 

بنظرت بلاکش کنم؟

ی زمانی خیلی دوسش داشتم

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
ارع حتی ازم پرسید در چ حد وابسته میشی بنظرت بلاکش کنم؟ی زمانی خیلی دوسش داشتم

بلاک کن بره 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بلاک کن بره

فقط بلاک؟ 

چ کاری انجام بدم بسوزع؟

و اینک گفت اون موقع بام اکی نشده چون نمیخاسته بازیم بده وگرنه میتونسته سواستفاده کنه واسه این حرفش فقط دودل شدم؟!

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
فقط بلاک؟ چ کاری انجام بدم بسوزع؟و اینک گفت اون موقع بام اکی نشده چون نمیخاسته بازیم بده وگرنه میتون ...

نیازی به سوزوندنش نیست ! 

یه حرفاش هم توجه نکن حتی اگر حرف منطقی میزنه 

مهم رفتار و عمل یک آدمه!!! 

اگر دوستت داشت یا ارزشی براش داشته همون موقع اوکی میشد نه وقتی تنها شده

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman