2777
2789
عنوان

تشنج بدون تب مغز و اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 54 پست
ببخشید کاردرمانی تاثیری داشته ؟ بچه برادر منم از۳سالگی میبریم الان ۶سالشه پیشرفت آنچنانی نداشنه

نه تاثیری نداشته واسه پیشرفت

ولی خب همین که به عقب بر نگرده خودش باز خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمکره سمت چپ مغزش کوچیکتر از سمت راستشه اشتباهی نوشتم

برادرزاده منم‌ بر اثر تشنج اینطوری شد الان ۶سالشه ولی راه نمیره حرف نمیزنه نمیدونیم امیدی به راه رفتنش هست یانه

از دیوا. میگیره بلندمیشه ولی مستقل نمیتونه راه بره

برادرزاده منم‌ بر اثر تشنج اینطوری شد الان ۶سالشه ولی راه نمیره حرف نمیزنه نمیدونیم امیدی به راه رفت ...

من دخترم حرف نمیزنه. یکسال هشت ماهش شد راه رفت اما ی فوتش کنی میفته همیشه مراقبشم ک نیفته چنباری افتاد پیشونی وسرش زخم شدن بینیش اووو تا دلت بخاد سرصورتش خونی شدن هعی الان هشت سالشه مثل بچه دوساله میمونه مشکل جدیش تشنجشه دارو مصرف میکنه ولی خیلی تشنج میکنه

برادرزاده منم‌ بر اثر تشنج اینطوری شد الان ۶سالشه ولی راه نمیره حرف نمیزنه نمیدونیم امیدی به راه رفت ...

نه خوب میشه انشالله

بچه دوسته دوستم هم کم کم راه افتاد

زمان میبره عزیز

من دخترم حرف نمیزنه. یکسال هشت ماهش شد راه رفت اما ی فوتش کنی میفته همیشه مراقبشم ک نیفته چنباری افت ...

کاش کنترل شه تشنجا

خدا بهت قوت بده عزیز

امید وارم یه دکتر خوب پیدا بشه و وسیله درمان بچت بشه عزیزم

کاش کنترل شه تشنجاخدا بهت قوت بده عزیزامید وارم یه دکتر خوب پیدا بشه و وسیله درمان بچت بشه عزیزم

ممنون عزیزم زیر نظر دکتر هست همشم دارو قوی مصرف میکنه فنوباربیتال شربت لوبل قرص کلوبازام قرص B۱۲شربت نتروپیل. البته چنباری داروهاش تغییر کردن 

من دخترم حرف نمیزنه. یکسال هشت ماهش شد راه رفت اما ی فوتش کنی میفته همیشه مراقبشم ک نیفته چنباری افت ...

سنشون بالامیره وزنشون هم زیاد میظه فکر کنم باید دوز داروشون رو هرچندوقت زیاد کنین 

انشا‌.‌‌..تشنجش کنترل میشه و امام رضا ع کمکش میکنه یکی یکی مشکلاتش حل بشه 

ماهم خیلی غصه میخوریم ولی چاره چیه 

سنشون بالامیره وزنشون هم زیاد میظه فکر کنم باید دوز داروشون رو هرچندوقت زیاد کنین انشا‌.‌‌..تشنجش کن ...

من دخترم خیلی لاغر حساب کن استخوناش دیده میشه هشت سالشه۱۴.۱۵کیلوئه