2777
2789

این تاپیک صرفاً دیدگاه و نظر شخصی هست  

مخاطب بنده دختران مجرد هست 

البته که همه می‌تونند نظر بدن 🙏

تو این مدت زیاد دیدم و همین الان تصمیم گرفتم بنویسم ! 

تاپیک هایی با عنوان زیاد میبینم 

خسته شدم از مجردی ، می‌خوام متاهل بشم 

خسته شدم از متأهلی می‌خوام مجرد بشم 

دوست عزیز مجردی یا متاهلی هیچ کدوم از اینا مقصر خستگی شما نیست ! 

دو تا مورد مقصر خستگی شما هست تو هر دو تای اینا 

مورد اول : کسی یا کسایی که باهاشون زیر یک سقف زندگی میکنید ! 

مورد دوم :  مقصر خودتون هستید ! 

تو دوره مجردی شما یا درگیر یک خوانواده ناآگاه هستید یا تحت فشار  نیاز های عاطفی و احساسی و ...  که نیازمند یک جنس مکمل هستید

وقتی تو دوره مجردی  زمان مناسبی برای پرورش افکار خودتون در راستای ( آرامش ،  عشق به خودتون ، نحوه رفتار و بر خورد تو خونه و ..) تلاشی نکنید تخت فشار قرار میگیرید 

حالت فرض کنیم خونواده شما خیلی فراتر از چیزی که باید نا آگاه هستند و ..

حالا اگر شما دلسوز خودتون نباشید در کنار پرورش افکار خودتون در موارد قبلی  آگاهی خودتون رو در مورد ( جنس مخالف ، تفاوت های مغزی و رفتاری دختران پسران ، اهداف پسرا و همچنین سواد رابطه ) بالا نبرید 

دچار انتخاب اشتباه پارتنر و همسر میشید ! 

از مجردی فرار کردید ، حالا با این شرایط ازدواج 

بعد از دوسال از متأهلی دوباره فرار میکنید ! 

البته بعضی از افراد رو دیدم ، بعد از مدت ها زندگی متأهلی که انتخاب درستی ندارند و ترس دوباره از مجردی 

مسیر  های خیلی اشتباه تری رو انتخاب میکنند و وارد رابطه های پیچیده تر و آسیب زا تری میشن ! 

و به دیدگاه خودشون مجبور هستند و یا چاره نیست و ... 

هدف از این تاپیک این بود که تو هر شرایطی که هستید

حتی ۱۰۰ در ۱۰۰ افراد پیرامون شما  هر لحظه در حال اسیب زدن به شما هستند ! 

شما موظف هستید خودتون رو بسازید برای آینده ! 

این که تو چه خونواده ای با چه شخصیت هایی ( پدر و مادر. ...)  ، تو چه شرایطی به دنیا بیاییم  دست خودمون نیست ! 

ولی آینده ی ما و با چه شخصیتی ازدواج کنیم و .. دست خودمونه ! 

که لازمه ی آینده ی خوب ، شخصیت خوب ماست! 

( یک دختر باید عاشق خوش باشه ، اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشه ، خودشناسی داشته باشه ، تفاوت جنس خودش رو با جنس پسرا رو بدونه ، و خیلی چیزا دیگه ) 

که تمام اینا باعث میشه انتخاب درست داشته باشه و آینده روشن باشه !

موفق باشید ..🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حقیقتا خسته شدیم از اقایون اینجا همه ام بالا منبراند

از آقایون اینجا خسته شدید ؟ 

چرا ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ورود میکنن تو مسائل خصوصی زنان 🤨

🫤 ربطی به آقا بودن نداره 

چه زن چه مرد 

داخلشون شخصیت های زشتی هستند که حد و مرز خودشون رو نمیدونن! 

بله منم خسته میشم از این آقایون یا خانوم هایی که تو مسائل شخصی دیگران دخالت میکنند 

و جایی که نباید نظر بدن میدن! 

یا حتی بعضی ها نظراتی میدن که ربطی به موضوع و عنوان تاپیک نداره

بخدا همه ام از دم غیر ضرور هست حضورشون

میتونم ضرورت وجود خود شخص شما رو تو این سایت بدونم؟ 

صرفا چون خانوم هستید ؟

یا دقیقا چه ضرورتی داره؟

حالا واقعا سوال من از شما اینهواسه چی عضو نی نی سایت شدین?

از صحفه اولین تا آخرین تاپیک بنده رو ببنید متوجه میشید 🙏