2777
2789
عنوان

درآمدم زیاد شده بیاید ذوق دارم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 10453 بازدید | 247 پست
تا ۲۰۰ صفحه هم بره جلو انتظار داری عقایدشو بزاره کنار؟هرکسی میتونه نظرشو بده و قشنگیش اینه کسی اگر م ...

زمانی میتونیم درست صحبت کنیم که حمله ای به سمت اون خانم نشه عقاید این افراد باعث بدبختی ملت شده از گیس کشیدن دخترا تو ون بگیر تا تعطیل کردن مشاغل اینچنینی 

زمانی میتونیم درست صحبت کنیم که حمله ای به سمت اون خانم نشه عقاید این افراد باعث بدبختی ملت شده از گ ...

ن عزیزم اینطوری نیست 

باعث بدبختی چیزای دیگه ای شده

تا سال ۹۵ داشتیم زندگی می‌کردیم 

مردم همون مردم

رهبر همون رهبر 

همه چی جای خودش بود

خرابکاری از جای دیگه آب خورد 

طرف خودش رفت خواست خیلی چیزارم نابود کنه و این مدت همه زیر سازیارم انجام داد و بعد بهترین فرصت به خواستشم رسید

مردم با خودشونو رهبر و همه دشمن شدن 

همه زندگیامون داغون شد.

اینم که خانما تو ون و‌.. میپرن بهم مقصر مسئولین بی عرضه ن که قانون رو اجرا نمیکنن 

و مردم رو انداختن به جون هم.

افراط و تفریط تو هیچی خوب نیست

ن اون چادری که موهاش بیرونه آدم درست حسابیه 

ن اونی که ناف میزاره بیرون و باسن و خط سینه 

هر کشوری بخوای نخوای قانون خودشو داره 

نمیشه انتظار داشت کشوری مثل ایران که ده هاست قانونش حجابه

دوساله بخوای همه لخت همو بپذیرند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم اینطوری نیست باعث بدبختی چیزای دیگه ای شدهتا سال ۹۵ داشتیم زندگی می‌کردیم مردم همون مردمرهبر ...

نه عزیزم از سال نود پنج اینطوری نشد ما معتبر ترین ویزای جهان رو داشتیم ما با ارزش ترین پول دنیا رو داشتیم شما واقعا فک میکنید دلار هزار تومنی خیلی خوبه مثلا که میگی ۹۵ و قبل اون همه چی خوب بود ؟ سالهاست از لحاظ تورم اولیم تولیدات انحصاریه و بازار آزاد از دست رفته اقتصاد چهل و اندی ساله که دستوریه در ضمن هیچ کشوری برای مسائل شخصی قانون نمی‌ذاره بلکه برای عموم مردم قانون گذاری می‌کنه چهل و اندی ساله که میخوان حجاب اجباری رو به زن ایرانی تحمیل کنن اما نتونستن اگر شما عرزشی هستید لطفاً دیگه ریپ نزنید من علاقه ای به بحث های بیخود ندارم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است اگرم نونتون در دفاع از ایناس که بازم خدا یار و یاورتون

نه عزیزم از سال نود پنج اینطوری نشد ما معتبر ترین ویزای جهان رو داشتیم ما با ارزش ترین پول دنیا رو د ...

کلا با امثال شما نمیشه دمخور شد میدونین علتش چیه؟

عقایدتون نه ها اون قابل احترام

مشکل من لحن صحبت کردن طرف مقابلمه

جایی که احساس کنم احترامم از بین میره و شخصیتم زیر سوال میره ادامه نمیدم 

و بشدت معتقدم کسی که استارت بی احترامی رو میزنه هیچ ارزشی در قدم اول برای خودش قائل نیست

و کسی که برای خودش احترام قائل نیست نمیتونه مدعی خیلی چیزا بشه من جمله روشنفکری و ...

من خواستم با شما صحبت کنم اما دوستانه و مودبانه 

اما با خوندن پستتون ترجیح میدم سکوت کنم

موفق باشید 

کسی که میره ناخن و.. میکاره با رضایت خودش میره ایشون باجگیری و.. نکرده ک میگین حلال نیست خیلی از مرا ...

شما جواب استفتا رو با دقت نخونین. میگه اگه کاشتی و اگه بری برداری وقت نماز میگذره جبیره کن برای وعده بعد باید برداری.