2777
2789
عنوان

آقایونی که در سایت هستند

139 بازدید | 18 پست

هر موقع همکلام شدیم در کامنت های تاپیک ها و یا تاپیک هاشون رو خوندم و جواب هایی که به افراد دادند و یا در خصوصی درخواست دادند و من در حد توان کمک و مشورتی ارایه دادم

همه انسان های خوب و متشخصی بودند

کسی مزاحمت ایجاد نکرده و بی احترامی نکرده

این رفتار بعضی خانم هاست که باعث تنش و مشکل میشه

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

دقیقا فکر میکنن چون رنگ بالای سایت صورتیه پس سایت فقط مختص خانماست

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونت براش اپل😂

چی؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

منم دقیقا از این جو سایت بدم میاد ک گارد میگیرن ب اقایون اگر بودن اقایون مشکل داشت خود نی نی سایت کا ...

دقیقا

واقعا هم کاری با ما ندارن الکی شلوغش میکنن همه

ولی امضات با جوابت فرق داره

فمینیسم یعنی برابری زن و مرد

و فکر نمیکنم حرفی زده باشم که توش بخواد برابری زن و مرد رو زیر سوال ببره یا بگه اشتباهه

اگر از فمینیسم و افراد فمینیست مردستیزی و یا... چیز دیگه شنیدید اون ی مسئله دیگست

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه باباپس من فکر زیر شکمم

این تفکر شماست

من برخورد نداشتم با چنین کسی تو سایت

خب اولا خیلی ممنون و متشکرم و این حرفای خوب راجع به آقایون نشون دهنده لطف شماست 🙏🌹

ثانیاً , شک نکنید نحوه رفتار و شخصیت شما در طرز برخورد طرف مقابل قطعاً موثره ! شما خیلی خوب و مثل یه خانوم محترم صحبت کردین و با این شرایط هیچ مردی به خودش اجازه نمیده که با یه خانوم محترم با ادبیاتی غیر محترمانه صحبت کنه !🙏

ثالثاً  ؛ من خودم یه مردم و حداقل همجنس‌های خودمو خوب میشناسم اما معتقدم تو هر گروه و جناح و شغل و حرفه و حتی بین هر دو جنس هم آدمای خوب و باخانواده و مؤدب و بافرهنگ وجود داره و هم افراد بد و بی‌تربیت و بی‌فرهنگ!

اینو به جد عرض کردم که هم بین آقایون افراد خوب و بد هست و هم بین خانوم‌ها ! ( مطمئنم اکثر خانوما با آقایون بی‌ادب و گستاخ برخورد کردن وحتی ممکنه چت‌های طرفو داشته باشن !☺️ در مقابل خود من واقعا معتقدم تعداد خانوم‌های فهمیده و با ادب و محترم به مراتب از تعداد آقایون بیشتره ! اما از اون طرف هم گاها با خانوم‌هایی برخورد داشتم که به مردای بی‌ادب دوتا سور زدن !☺️)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خب اولا خیلی ممنون و متشکرم و این حرفای خوب راجع به آقایون نشون دهنده لطف شماست 🙏🌹ثانیاً , شک نکنی ...

ممنونم از شما

لطف دارید البته به من

بله درست میفرمایید 

حرفای درست و منطقی👌👌