2777
2789
عنوان

پیام های مشکوک همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد تره که یعنی چی میبینه بعدا پیام بدین وااا

خوب خانومش حساسه شاید نمیخاسته ببینه با یک خانوم صحبت میکنه .ماکه اخلاق استارتر رو نمیدونیم .یعنی نمیشه درمورد کار بایک خانوم حرف زد؟؟؟میشه دیگه

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
خخخ این اصلا خوب نیست چک میکنه میبینه هکش کرده  بد تر میشه

اخه شوهر من اصلا به گوشیم دست نمیزنه بعدشم من واسه ورود به برنامم رمز گذاشتم

ولی اکه مال هرکی  شوهرش دست میزنه باید اون برنامه رو مخفی کنه انوقت اصلا چکم کنه نمیفهمه

خوب خانومش حساسه شاید نمیخاسته ببینه با یک خانوم صحبت میکنه .ماکه اخلاق استارتر رو نمیدونیم .یعنی نم ...

میشه خوب حرفشو بزنه لازم نیست که طرف مقابل بگه خانومم نبینه مگه چی میگن

اینجوری اون خانوم هم چه فکری میکنه

میشه خوب حرفشو بزنه لازم نیست که طرف مقابل بگه خانومم نبینه مگه چی میگن اینجوری اون خانوم هم چه فکر ...

والا خیلی از مردا از خانومشون میترسن انقدر که واکنش شدید دیدن .منم مثال زدم نگفتم حتما همچین چیزی گفته 😂

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
واااا این چه راهنماییا که میکنید .شاید یکی مزاحمشه .شاید موضوع کاریه.میگه هیچی هیچ وقت ندیدم ازش شما ...

خب هرکی یه نظری میده دیگه قرارنیس همه حرفشون یکی باشه که شمام نظرتو بگو ولی از نظرای بقیه ام ایراد نگیرلطفا

اخه شوهر من اصلا به گوشیم دست نمیزنه بعدشم من واسه ورود به برنامم رمز گذاشتم ولی اکه مال هرکی   ...

فقط باید رو گوشی خودمون نصب باشه؟طرف نمی‌فهمه که گوشیش داره چک میشه؟!

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
فقط باید رو گوشی خودمون نصب باشه؟طرف نمی‌فهمه که گوشیش داره چک میشه؟!

اره فقط رو گوشی خودت

نه اگه حواست باشه نمیفهمه فقط هرپیامشو اگه قبل از خودش باز کنی برای اونم خونده شده میشه هرچیم پاک کنی واسه اونم پاک میشه همچنین برعکسش

مس به نظرتون نباید مشکوک شد به کسی که یهو رفتاراش فرق کرده 

رو تماس و پیامک هاش حساس شده

بیشتر گوشی دستشه

فیس بوک نصب کرده 

و هر وقت نزدیکش میکشی انگار سریع صفحه ی باز گوشیشو عوض میکنه😭😭😔😔

یوقت میبینی موضوع کاری بوده .خانومه پیام داده شوهرت گفته پیام ندین همسرم میبینه. خانومه هم گفته باشه ...

همسرم همکار خانوم نداره.چون خودم همکارش بودم.کارش توی ساختمونه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
مس به نظرتون نباید مشکوک شد به کسی که یهو رفتاراش فرق کرده  رو تماس و پیامک هاش حساس شده بیشت ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش همش طبیعی بود

والا خیلی از مردا از خانومشون میترسن انقدر که واکنش شدید دیدن .منم مثال زدم نگفتم حتما همچین چیزی گف ...

منم جرات نداره از دستم کاری کنه ولی اگه یهو قاپشو دزدین چی😭😭😭