2777
2789
عنوان

من چرا خاستگار ندارم🫠

298 بازدید | 27 پست

من واقعا دختر زشتی نیستم!قیافم واقعااااا خوبه

هیکلم خوبه قدم ۱۷۰ عه روابط اجتماعیم خوبه!تا حدودی تحصیلاتم ای بد نیست البته تازه میخوام برم دلنشگاه بعد ۲ سال ولی خب دیپلم بین المللی زبان دارم مدرک آرایشگری دارم مدرک ناخن کاری مژه کاری میکاپ همشو دارم

ولی خب متاسفانه خانواده خوبی اصلا ندارم!پدرم سابقه زندان داره و بشدت آدم بد دهن دشت بزن دار و جوری که به ناموس همه چشم داره و همه رو مثل آدمای هیز نگاه میکنه

مادرم هم کلا آدم بد اخلاقیه!

و از اون بدتر ما اصلا تاحالا شاید باورتون نشه ی تفریح نبردنمون تو شهرهای دیگه همش توی همین تهران اونم توی. ی شهرستان کوچیکش از خونه رفتیم بازار و برگشتیم خونه!خودمم شدیدا محدوده!۲۰ سالمه 

فقط با ازدواج میتونم از این شرایط خلاص شم واقعا

ولی هیچ خاستگار ندارم بخاطر خانواده ام😭😭توروخدا نگید زوده و پشیمون میشید من خودمم میدونم زوده همسن و سالام تو عشق و حال ولی من توی خانواده ام هرشب ی گوشه ای از بدنم یا شکسته یا کبوده..هیچکسی هم ندارم کمکم کنه فقط تنها راه خلاصی از این خانواده ازدواجه

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب رو خودت کار کردی عزیزم خودتو دست کم نگیر 

مهارت یاد بگیر رو اخلاقت کار کن صحبت کردن یادبگیر خیلی خوبه 

کم کم تو جامغه حضور پیدا کن شده اجازه بگیر بعضی وقتا بری مسجد بری کلاسی جایی کم کم شاغل شو اول یا ساعت کم 

تو جامعه حضور پیدا کن ان شاالله ازدواجتم به موقع جور میشه

شاید داری خانواده بهت نمیگن از کجا میدونی؟

نمیدونم شاید

ولی مطمعنم ک بیاد هم نمیزارن شوهر کنم

انگار فقط فقط عذابم بدن

سلام عزیزم والا الان شرایط جوری شده ک خیلی از پسرا حاضر نیستن ازدواج کنن

دخترایی رو میشناسم که سنشون ۲۰ و خورده‌ای هست و مجردن.تو هم ب خدا توکل کن دعا کن هم اخلاق مامان بابات خوب شه هم ی خواستگار خوب برات بیاد.

انشالله تو این روز مبعث ب حق پیامبر ی خواستگار خوب برات بیاد و ازدواج کنی گلم❤️🤲

ب این چیزا نیس وقتی خدا بخواد بهترین آدمو سر راهت میزاره چون دیدم ک میگم فقط ب خودش توکل کن و از خود ...

😭😭😭وای کاش فقط بشه من از دست این خانواده نجات پیدا کنم