2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از معاینه قبل از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 51 پست
تا ۴۲ هفته وقت داری من چون کلستاز داشتم باید زود زایمان می کردم

آخه هرچی سن بارداری میره بالا بچه وزنش میره بالا طبیعی کلا داغون میشم 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هرچی سن بارداری میره بالا بچه وزنش میره بالا طبیعی کلا داغون میشم

هر چی بچه تو باشه بهتره ، بچه من زود اومد بیرون زردی و تا نه ماه رفلاکس و تا ۴ ماه کولیک ، دریچه معدش شل بود، دکتر می گفت ترم حساب میشه اما هر چی بیشتر بچه بمونه بهتره

فکر کنم تا ۳۵۰۰ بره وزنش به سلامتی فارغ بشی عزیزم

وای من پسر اولم ۳کیلو بود مردم و زنده شدم

اینیکی نمبخوام خیلی بره بالا وزنش

وای من پسر اولم ۳کیلو بود مردم و زنده شدماینیکی نمبخوام خیلی بره بالا وزنش

هفته های آخر هر هفته ۲۰۰ گرم اضافه میشن تقریبا 

من اولی ۳۲۰۰ بود 

این فندق نمی‌دونم چقدر میشه 

ولی وزن ۳۲ هفته تقریبا شبیه همون اولی بود 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

هفته های آخر هر هفته ۲۰۰ گرم اضافه میشن تقریبا من اولی ۳۲۰۰ بود این فندق نمی‌دونم چقدر میشه ولی وزن ...

اینم پسره؟

انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم..

من صبح معاینه کردم الانم درد پریودی با لکه بینی دارم

اینم پسره؟انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم..من صبح معاینه کردم الانم درد پریودی با لکه بینی دارم

آره گلم جفتشون پسر هستن 

ممنونم عزیزم 

خب دیگه کم کم دهانه رحم داره باز میشه درد پریودی داره برای همون 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باشه عزیزم مرسی🧡

سلام دوستم انشالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی به سلامت بغل بگیری نی نی رو... میشه  هم الان هم سر زایمان یادت موند منم دعام کنی اسمم سمانه.. منم خیلی ساله منتظر دومی هستم دلشکسته ام.. دعام کن باردار شم منم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن