2777
2789
عنوان

جلوی بچه مو گرفته و تهدیدش کرده

255 بازدید | 21 پست

دیروز پسرم با همکلاسیش دعواش شده تو مدرسه و کتک کاری کردن 

پسرم گفت اون اول شروع کرده 

امروز مادرش جلوی بچه مو تو کوچه گرفته و تهدیدش کرده و گفته تو مثل آتیش افتادی تو اون کلاس و دیگه حق نداری پسرمو اذیت کنی 

شما باشین چه رفتاری میکنید

پ .ن . پسرش بیش فعالی داره و حداقل هفته ای یه بار با یه نفر دعوا میکنه و میبرنش دفتر درسش که افتضاحه 

اما مادرش به روی خودش نمیاره 

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به مدیر مدرسه گزارش میدم

بچه م رو مطمئن میکنم هیچ کس نمیتونه اذیتش کنه و من کاملا مواظبش هستم 

اگر مدیر و مدرسه رسیدگی نکردن خودم تلفنی یا حضوری با مادر دوستش صحبت میکنم 

اصلا اصلا ساکت نشین.به چه حقی بچتو تهدید کرده،،؟؟

برو مدرسه به مدیر بگو زنگ بزنه زنه رو بکشونه مدرسه جلو مدیر بهش تذکر بده و بگو یکبارردیگه ببینم با بچن حرف زدی دفعه دیگه اینجور راحت نمیگذرم از کارت

وا چه راه حلیه این؟؟

کلاس رو که اصلا نمیتونم عوض کنم 

به پسرمم گفتم کار خوبی کردی کتکش زدی و حقتو گرفتی 

و گفتم دیگه اصلا باهاش حرف نزنه 

حتی نگاهشم نکنه

کلاس رو که اصلا نمیتونم عوض کنم به پسرمم گفتم کار خوبی کردی کتکش زدی و حقتو گرفتی و گفتم دیگه اصلا ب ...

عزیزم یک خانم اومده جلو بچتو گرفته.چرا بچتو داری میندازی جلو،؟ باید بری و به مدیر اطلاع بدی تا اون هم برخورد کنه با اون خانم.این جور تهدیده علیه بچت.

یاد بگیریم کار درست رو انجام بدیم همیشه.اون خانم باید بفهمه کار جرمه.

من اینکارو کردم وقتی میگی بچه پیش فعاله اذیت میکنه محاله بزارم بچه مون تواون کلاس بمونه

تو هر کلاسی یکی دو تا اینجوری پیدا میشه 

پسرم عاشق معلمشه