2777
2789
عنوان

کیا اقدامن برا نی نی

145 بازدید | 30 پست

از شهریور پارسال اقدامم و هرکاریم لازم بوده کردم خبری نیس و عکس رنگیم رفتم مشکلی ندارم 🥲ولی چرا نمیشه نمیدونم یه دختر ۴ ساله دارم و برا بچه دومه

شماها چکار کردین نتیجه گرفتین؟؟

منم از شهریور پارسال اقدامم منتها من هم تنبلی تخمدان دارم هم اندومتریوم

دکتر رفتین ببینین مشکل چیه؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برا بچه اول اقدامم ماه دیگه میرم ای یو ای میکنم

ببخشید ای یو ای برای چی میکنن مثل منکه هم تنبلی دارم هم کیست میتونم ای یو ای بکنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

منم از شهریور پارسال اقدامم منتها من هم تنبلی تخمدان دارم هم اندومتریومدکتر رفتین ببینین مشکل چیه؟

دکتر رفتم چندینننن ماه حتی چندین دوره لترو خوردم فایده نداشت میگن مشکلی نداری دکترم متعجب بود از اینکه چرا باردار نشدم 

ببخشید ای یو ای برای چی میکنن مثل منکه هم تنبلی دارم هم کیست میتونم ای یو ای بکنم؟

مثل ای وی افه ولی راحت تر

اسپرم های قوی رو با لوله تزریق میکنن به رحم قبلشم دارو میدن برای ازادسازی تخمک

من برا بچه اول اقدامم ماه دیگه میرم ای یو ای میکنم

انشالله جواب بگیری گل دکتر بمنم پیشنهاد داد ولی خب وقتی عادی مشکلی ندارم باردار نمیشم خب ممکنه ای یو ای هم نگیره فرقش چیه

دکتر رفتم چندینننن ماه حتی چندین دوره لترو خوردم فایده نداشت میگن مشکلی نداری دکترم متعجب بود از این ...

شاید از همسرتون باشه 

به منم فقط میگفتن کیست داری قرص میخوردم کیستم خوب میشد اقدام میکردم دوباره پریود میشدم یه دکتر خوب رفتم گفته تنبلی شدید داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل ای وی افه ولی راحت تراسپرم های قوی رو با لوله تزریق میکنن به رحم قبلشم دارو میدن برای ازادسازی ت ...

چقد خوب منم باید به دکترم بگم ای یو ای کنم دیگه از قرص خوردن خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40