2777
2789
عنوان

بارداری هفت ماهه رو میشه نفهمید

201 بازدید | 33 پست

خواهرشوهرم ۷ ماهه بارداره و من نفهمیدم و مادرشوهرم گفت، به نظرتون من خیلی خنگم؟

اخه از قبل شکم داشت و شکمش که اصلا تابلو نبود شایدم لباسش گشاده، راه رفتنش هم تغییری نکرده یا حتی صورتش، مگه علائم دیگه ای هم میشه داشت؟ من تا حالا باردار نشدم و دقت نکرده بودم بهش

یه ذره هم ناراحت شدم نگفته تا حالا ولی چطور میشه نگه داشت این همه؟؟؟ (بچه سومشه) من خیلی دهن لقم شاید

بارداری اول تابلو هست ولی بازم تا چهار ماه شنیدم مخفی میشه کرد

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالامن بچه سوممه مونده فقط سرایدارمدرسه بچم بدونه. منم 5ماهمه هیچی شکم ندارم. فقط ازخودم بدم میادچراگفتم به همه اه... 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من قبل بارداری سومم رژیم بود خداخواسته باردارشدم 

بعضی ها تاهمین اواخر نفهمیدن 

نگفتن بهت مهم نیست مگه خواهر شوهر فامیل محسوب میشه🤣

بچه هاش چیه 

شوهرت باید بهت می گفت ازبقیه انتظاری نیست 

من الان توماه هشتم جاریم بعد مدتها اومدخونه مون فهمید باردارم نه خودش می دونست نه برادرشوهرم

هموزیاد نمی بینیم ومن فکر میکردم اطلاع دارند 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من قبل بارداری سومم رژیم بود خداخواسته باردارشدم بعضی ها تاهمین اواخر نفهمیدن نگفتن بهت مهم نیست مگه ...

عزیزم بسلامتی بچه ی سومین شماهم.. 

شکم داریداصلا... 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم بسلامتی بچه ی سومین شماهم.. شکم داریداصلا...

اره توهمین دوهفته اخر شکمم خیلی تابلوشده 

من قبلش چون پانزده کیلوکم کردم خیلی بقیه نفهمیدن 

اما ماه هشت ونه رشد بچه زیاده شکم معمولا تابلو میشه

اره توهمین دوهفته اخر شکمم خیلی تابلوشده من قبلش چون پانزده کیلوکم کردم خیلی بقیه نفهمیدن اما ماه هش ...

بسلامتی ایشالله... 

چه خوب لااقل امیددارشدم... 

الهی هرچی خیرپیش بیاد😍🌹🤗

سلامت باشید

🌹🌹🌹

حالامن بچه سوممه مونده فقط سرایدارمدرسه بچم بدونه. منم 5ماهمه هیچی شکم ندارم. فقط ازخودم بدم میادچرا ...

این ناراحته که نگفته این همه مدت، فقط پدرشوهر و مادرشوهر و مادر و پدرش میدونن

حالامن بچه سوممه مونده فقط سرایدارمدرسه بچم بدونه. منم 5ماهمه هیچی شکم ندارم. فقط ازخودم بدم میادچرا ...

منم چون می خواستن جابه حام کنند همون اول بارداری همکارهام فهمیدن چون راهم داشت دور میشد لودادم 

اما یک تعداد که رابطه نداشتم وصمیمی نبودم نفهمیدن  تاهمین اواخر

من پسر دومم به همه لوداده حتی به معلمش😶 به همسایه ها😦 به خواهرشوهرام🥴

خلاصه به همه.....

چنان که ذوق داره بچه ام

چرا تابلو میشه؟ یه خورده میگی برام؟ مادر چه تغییراتی میکنه؟

صورت ورم کرده مثلا پف چشم 

شاید گرگرفتگی هم داشته باشه 

حالت تهوع سه ماه اول 

ویار و ادا اطوارم هست دخترخاله من میگفت بعضی اهنگ ها ررو نمیتونم گوش کنم به شوهرم میگم رد کنه🤪

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

من قبل بارداری سومم رژیم بود خداخواسته باردارشدم بعضی ها تاهمین اواخر نفهمیدن نگفتن بهت مهم نیست مگه ...

رابطه‌مون با هم خوبه، من حق میدم نگن ولی تا ۴ ماه نه اینقدر زیاد، اشکال نداره خودمم نمیگم اگه بشه پنهونش کرد، ولی چطوری پنهون کنم؟؟؟؟ بارداری اول یه خورده سخته فک کنم

شوهرمم نمیدونست که، هر سه دختر