2777
2789
عنوان

توروخدا یه دقیقه بیایین

186 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من پدرم 45سالشه کارگر ساختمانه بنا نیست فقط کارگر خب دیگه تو این سوز و سرما اینجا هم هوا ۲ درجه زیر صفره تو تابستون گرم هم کار نمیکنه بهونه میاره میگه بدنم نمی‌کشه من هم با مامانم مشورت کردم گفتم واسه بابام وانت بخریم شاید یکم اوضاع مون خوب شد به خودشم گفتم گفت باشه با پس انداز مون میخواهیم برایش بخریم بچه ها به خدابچه شبی بوده با نون لواش خشک خوابیدیم همه لباسهای من کهنه امیدمون یارانه و سود پولمون بود نه قسط داریم نه قرض همینجوری بدبختیم میگم اگه بابام با وانت خرید و فروش کنه بهتره مثلاً بره 7 تا روستا و اینا خلاصه دیگه میگم بر شکست نشین یه وقت در آمدش بد بود 

همین خرید و فروش میخواد که لوازم آشپزخونه مثل لیوان قابلمه و اینا خرید و فروش کنه

درآمدش خوبه

درآمدش رو تونستین بگین

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اردبیل بنظرتون میشه

بخدا من تاحالا اردبیل نیومدم.

اگه مردمش از وانت یا دستفروش در سطح شهر خرید میکنن، آره چرا نشه؟؟

خدا روزی حلال رو میرسونه...

پدرت چه نعمت بزرگی توی خونه داره اونم دختر گلی مثل شماست ک آنقدر فهیمه🦋🤍

درآمدش بستگی به اجناس و حاشیه سود داره 

منتها وانت داشته باشه کلی کار میشه انجام داد و هیچ وقت بیمار نیست و ی وسیله نقلیه هک دارید .

فکر خوبیه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .