2777
2789
عنوان

عروسی قراره بریم

63 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها جشن نامزدی فامیلمونه بعد میخوام لباس مجلسی بخرم الان چی ترنده؟

و اینکه موهامو لایت یا مش کنم خوبه؟یا چیز دیگه؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ب سنتون بستگی داره

۲۶ متاهل

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخمل بخرم بهتره؟

۲۶ متاهل

خب برای سن شما مثلا دخترای فامیل ما

لباسای بلند و پرنسسی طور میپوشن

و مشکی خیلی شیک تره و باکلاس تر

برای الان موی مشکی خیلی ترند تره، و یا کلا مویی که رنگش یک دست باشه حالا هر رنگی

ارایش لایت و ساده و عروسکی الان خیلی مده

شینیون مو هم اکثرا یا موی باز لَخت یا فر درست میکنن

یا یه گوجه ای شیک و مجلسی پشت سرشون درست میکنن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خب برای سن شما مثلا دخترای فامیل مالباسای بلند و پرنسسی طور میپوشنو مشکی خیلی شیک تره و باکلاس تربرا ...

ممنون عزیزم همشون خوب بود فقط یه چیز اکثرا موی من مشکی هست میخوام الان رنگ کنم و تغییر کنم لایت خوب نمیشه؟

ممنون عزیزم همشون خوب بود فقط یه چیز اکثرا موی من مشکی هست میخوام الان رنگ کنم و تغییر کنم لایت خوب ...

چرا خوب میشه باید به شینیونتون بیاد فقط

سعی کنید استایل مرتب و ساده اما تمیز و شیکی بزنید مثل سلبریتیا

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!