2777
2789

اما الان سرازیر شد دارم دق میکنم هیچ وقت تا حالا اینجوری از ته دلم بخواطر شرایط بدم گریه نکرده بودم بخدا سخته دیگه نمیتونم یه ماهه در عزابم آخه خدا چرا هر چی بدبختی برا منه چرا من نباید هیچ وقت خوشحال باشم چراااااا

ان شاءالله همه ی مشکلاتت حل بشه

دلت آروم بشه🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی خواهر که همه لباس خریدن چند دست برا خودشون برا بچه هاشون اما من هیچی که هیچی بابام برا بچه های عمو هام عمه هام حتی لباس خریده اما یه دونه پسر من نه واقعا چرا چون من نمیتونم برا خودم بخرم بخواطر اینکه برا اونا خریده ناراحت نیستم بخواطر این ناراحتم حتی نمیتونم خودم برا خودم بخرم بخدا دارم دق میکنم انصاف نیست خدااااا

هیچ وقت حل نمیشه می‌دونمون از بدو تولدم تو بدبختی بودم

💔🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خب به پدرت بگو چرا اینقدر سخت میگیری وقتی اوضاع مالیش خوبه

نه خوب چی بهش بگم اون خودش  می‌دونه امسال چهار صد تومن ضرر کردیم و واقعا ضربه بدی بهمون خورد کلا کار شوهرم گیره خودشون میدونن ولی هیچ وقت از هیچ کس درخواست کمک نمیکنم نه من نه شوهرم فقطدلم شدید گرفته بود   از صبحی نمی‌تونستم گریه کنم یهو ترکید بغضم و احساس دربه دری کردم