2777
2789

مرد اگر منزل ای  سوری تهیه کنه در  محله ای دور از محل زندگی که هر دو هستش و خودش هم چند شب درمیان بیاد منزل میشه عسر و حرج ثابت کرد !؟ 

🕊
درخواست الزام ب تمکین داده حالا خونه ای گرفته ک در شان شما نیست؟

بله کلا ایشون از خونه ای ک بیشتر پول اش من دادم با هم به اصلاح خریداری کردیم دو سال پیش گذاشتن و رفتن بعد بنده هیچ اقدامی نکردم تا توافق جدا بشیم که موافق نبودن و ۷ ماه بعدش الزام ب تمکین گرفتن و من نرفتم و ایشون ب بهزیستی مبلغ ای دادن که این خونه رو تایید کنه . کلا ۳ ساعت از محل زندگی قبل مون فاصله داره خودش خونه مادرش میمونه و منو برای اذییت اینجا رها کردن من  کارو زندگی رها کردم اومدم تا ثابت کنم ایشون قصد زندگی نداشتن و حالا شب ها یک شب درمیون و یا چند شب درمیون میان خرید می‌کنن و یا مبلغ ناچیز میزنن ک من همونارو سریع ب نیازمند ها می‌فرستم . می‌خوام بدونم چطور با این نبودن ها ثابت کنم قصد آزار و اذیت دارن !؟ عذر میخوام مطلب ام زیاد شد 

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کلا ایشون از خونه ای ک بیشتر پول اش من دادم با هم به اصلاح خریداری کردیم دو سال پیش گذاشتن و رفت ...

ی شب ک خونه نیست زنگ بزن ۱۱۰ و الکی بگو ی نفر رو حیاطمون بود ترسیدم بیاد داخل ...میان صورتجلسه میکنن بهشون بگو همسرم این خونه رو گرفته و خودش نمیاد من با اجازه شما میرم خونه مادرم تا تکلیفم مشخص بشه....این صورتجلسه نیرو انتظامی باعث میشه ک نفقه شما سر جاش بمونه و تو دادگاه هم بیان کنین ک عسر و حرج شاملتون میشه و خونه از ک گرفته در شان شما نیست چون مرد حق نداره هر مکانی خونه بگیره و شمارو تنها بذاره....ی دو سه مرتبه هم تماس بگیرین اعضای خانواده  بیان کنارتون و شب بمونن و بهانه کنین ک شبا میترسین از تنهایی ک فردا بتونین بعنوان شاهد توی دادگاه استفاده کنین و تایید کنن ک شما اکثر اوقات تنها زندگی میکنین ... 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ی شب ک خونه نیست زنگ بزن ۱۱۰ و الکی بگو ی نفر رو حیاطمون بود ترسیدم بیاد داخل ...میان صورتجلسه میکنن ...

خیلی ممنونم از شما لطف کردید 

صورت جلسه رو والا انجام نمیدن میگن تا ضرب و شتم میده نمیام ‌.. خونه آپارتمانی هستش . ولی یه پلیس که رفتم صوزت جلسه رفته ام بگیرم بنده خدا راهنمایی که کردن همین حرف شما رو گفتن که بگم همسرم بگو خونه نمیاد ... 

مسکن مهر پیشوا ورامین خونه گرفته 

با خانواده خودمم خیلی فاصله است به همسایه کناری سپرده حتی کسی از خانواده ام خونه نیاد اگر اومدن این خودش برسونه تا این حد ... ۱۵ دادگاه طلاق مجدد تشکیل میشه قاضی حتی به این آقا گفت نقطی زنی میکنم  ...آقای قاضی بنده و همه می‌دونن قصد زندگی نداشت و آزار و اذییت داشت اما می‌ره دیوان هزینه می‌کنه و اونجا رای برمی‌گردونن 

من قرار شد نفقه و مهریه ... ببخشم جدا بشم ک این آقا گفتن باید چیزی بدی بری بد که من اینو تو بامیه اعتراضیه حتی عنوان کردم . 

باز هم ممنونم راهنمایی کردید. اینبار همین کارو میکنم 

🕊
ی شب ک خونه نیست زنگ بزن ۱۱۰ و الکی بگو ی نفر رو حیاطمون بود ترسیدم بیاد داخل ...میان صورتجلسه میکنن ...

حتی تو شورا و بعد دادگاه به خودش وکیل اش گفتن 

چرا اینجا خونه گرفتی  که به دورغ میگه کارگر گلخونه داییش. در حالی که مهندس عمران پیمانکار ... و از من پرسیدن حق مسکن داری که گفتن خیر‌‌....

🕊
خیلی ممنونم از شما لطف کردید صورت جلسه رو والا انجام نمیدن میگن تا ضرب و شتم میده نمیام ‌.. خونه آپا ...

مهریه رو درخواست بده و بگیر....روز دادگاهم ب قاضی بگو شرایط سختی برام مهیا کرده و رفت و آمد با فامیلمم قدغن کرده....اگه نمیان ک واست گزارش بنویسن حضوری تشریف ببرین کلانتری محل و بگین تو خونه از تنهایی میترسم و همسرم شبا خونه نمیاد میتونین از همسایه هامون تحقیق کنین...اجازه کلانتری رو بگیرین و خونه رو ترک کنین......سعی کنین اجازه کتبی بگیرین بگین همسرم بدبینه و پرونده دارم نمیخوام پشت سرم حرف بزنه و پاپوش درست کنه فقط شرایطم این مدلیه تو خونه تنهام و شب تا صبح بیدارم از تنهایی میترسم

حتی تو شورا و بعد دادگاه به خودش وکیل اش گفتن چرا اینجا خونه گرفتی که به دورغ میگه کارگر گلخونه دای ...

اگه بتونین شغلشو اثبات کنین واسه حقوق مالیتون خوبه....مثلا استعلام از نظام مهندسی

مهریه رو درخواست بده و بگیر....روز دادگاهم ب قاضی بگو شرایط سختی برام مهیا کرده و رفت و آمد با فامیل ...

ممنونم عزیزم 

خود قاضی و کارکنان همه متوجه شدن این دنبال پول از منه . که من حتی مدارک شرکت داشتم و تو لاحیه آوردم ایشون شرکت زدن به اسم خواهرشون در صورتی که خودش دو نفر شاهد که یکی دوستش و داییش ک مثلا کارگر گلخونه است و دیوان پذیرفت کارگر .... و  بله مهریه اجرا گذاشتم سال ۱۴۰۲ برای اهرم فشار ک توافق کنند .  متأسفانه دیوان از سه سکه پیش به یه سکه تغییر داد. و کلا سالی یه سکه و نفقه به من پرداخت نداشتن که متاسفانه با رشوه دادن رای برگردوند ..من مهریه نمی‌خواستم میخواستم ثابت کنم که کلا این آقا دورغ میکن و قصد زندگی نداشتن  و مدام پشت پیام میگه من دوست دارم و طلاق نمیدم اما وقتی میاد راجب دوست دختر و رابطه حن ... چطور داشتن اینا تعریف می‌کنه کلا از نظر روحی ۵ سال بهم آسیب زده . تو تست های روانشناسی ایشون خودشیفته است  .‌کلا خیلی خیلی مسایل دیگه هست 

درسته باید پدرم بیاد 

با پدرم برم اینو گزارش بنویسم 

من حتی اسنپ میگیرم برای همه جا که حداقل نه انگی بزنن و نه تهمتی 

و بدتر از همه اینجا همه اتباع هستن همسایه کناری که ایشون بهشون سپرده هیچ کس قاعدتاً منو نمیشناسه و شهادت بده بنویسند از عمد جای پرت آورده که نشه ارتباط. گرفت 

ولی قاضی بهشون گفت نقطه زنی میکنم از ترس اش چند شبی اومد و بعد یک شب درمیون و ...‌

خیلی لطف کردید بابت راهنمایی تون بهتون برگرده این خوبی ♥️

🕊
اگه بتونین شغلشو اثبات کنین واسه حقوق مالیتون خوبه....مثلا استعلام از نظام مهندسی

نظام مهندسی دو سال پیش قبول نشده بود 

اما الان اطلاع ندارم 

چون شرکت ۹۹ درصد به اسم این آقا بود 

یک درصد به اسم من 

که اومدم این خونه مادرشون از عمد برگه هایی ک این شرکت به اسم خواهرشون شده رو گذاشته بودن .

🕊
چه آدمای بی ذاتی پیدا میشن واقعا اینا چطور بزرگ میشن که با یه زن همچین کاری رو میکنن واقعا برای عدال ...

دقیقا  با خودم میگم یعنی هیچ وجدانی ندارن . فیلم ملیح با راه های نرفته دقیقا عین حقیقته 

مادر خودشیفته چنین پسری تربیت میکنن هیچ عذاب وجدانی ندارن که یه کسب آزار بدن 

🕊
حتی تو شورا و بعد دادگاه به خودش وکیل اش گفتن چرا اینجا خونه گرفتی که به دورغ میگه کارگر گلخونه دای ...

کاش شاهدشو جرح کرده بودی و میگفتی چقدر حقوق بهش میدی؟؟ حقوقشو ب کدوم کارتش واریز میکنی؟؟ شماره کارتش چیه؟؟ همین سوالارم از خودش میپرسیدین و استعلام بانکی میدادن جفتشون....قطعا این چیزارو نمیتونستن هماهنگ کنن و دستشون رو میشد اگه دروغ میگفتن

ممنونم عزیزم خود قاضی و کارکنان همه متوجه شدن این دنبال پول از منه . که من حتی مدارک شرکت داشتم و تو ...

بابت مهریه نگران نباش اول اینکه حقتو کامل بگیر مگه اینکه بخوای کراهت شدید اعلام کنی بخشی رو ببخشی ک میتونه قبول نکنه و اذیت کنه ولی راه داره ک باس قید نفقه رو بزنی... رای مهریه قابل تعدیل هست میتونی اعتراض بزنی و درخواست تعدیل تقسیط بدی بشرط اینکه اثبات کنی تمکن مالی داره......اها میتونی از حکم اعسارشم بعدش علیه ش استفاده کنی و درخواست طلاق بدی و بگی توانایی تامین هزینه هامو نداره خودش گفته کارگر با حقوق کم هست و در عسر و حرج شدیدم و همینطور اعلام کراهت شدید