2777
2789
عنوان

کیا اجنه رو دیدن

1043 بازدید | 105 پست

جدی باشیم شوخی نکنین..

کیا دیدینشون چه شکلین اذیتاشون در چه حد بوده من تو خواب میبینم بعضی وقتا مثلا قصد دارن خفمم کنن یا اتیشم بزنن یا از اب خیلی میترسم قصددارن که منو غرق کنن ..

ایا اینا همون اجنه هستن

البته چهرشون مشخص نیست ولی وقتی بیدار میشم خیلی میترسم خیلی

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته میگن کسایی که همزاد دارن یا جن و... میبینم حس قوی دارن؟

و اتفاقات رو حس میکنن؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مرمری پربازدید دیده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بهش گفتی برو بعدا بیا؟

نه دچار گاز گرفتگی شدم افتاده بود روم داشت خفم میکرد اصلا وضعی بود نزدیک در بودم دست و پا میزدم یهویی از روم نیست شد 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

ما خونمون ویلاییه قبلا شبا قبل خواب چهار پنج نفر موجود سیاه و قد بلند میومدن وایمیستادن روی پشت بوم همسایمون که رو به رو پنجره منه و زل میزدن بهم

یه انرژی داشتن که من نمیترسیدم پا میشدم هی میخواستم برم بیرون باهاشون حرف بزنم

خیلی عجیب بود برام 

چهرشونو نمیدیدم سیاه بودن

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼