2777
2789

دیگه خسته شدم از دستش

خودش هزارتا شوخی  میکنه من هیچی بهش نمیگم تا از خواب پامیشه شوخیای مزخرف باپا میزنه ب پشتم ببخشید ولی ب شوخی سینه هامو میگیره

بعد اگه قرار باشه این شوخیارو من باهاش ‌کنم سریع داد میزنه میگه نه من نه نه نه تازه هم وزنم هستیم زور اون بیشتره

من مشکلی با شوخیاش ندارم ولی خودش بدش میاد شوخیاشو برگردونم ب خودش ظرفیتم پر بود منم با پا زدمش گفتم ببین چقد درد داره بعد ول نمیکرد موهامو بالا بستم میگیره تو دستش میگخ جون چ موهاییی دم اسبی میگم ولم کن دیگه دست بهم نزن ظرفیتم پره ول نکرد منم گرفتم با پا زدمش باز بعد ول نمیکنه شروع میکنه بهم میگه ج*نده و اینا

منم عصبی شدم با تی زدم رو زمین شکست:))) خیلی عصبی شدم دست خودم نبود اصلا 

الان مامانم هرچی از دهنش درومد باز بمن گفته  که اره تو هرزه ای و فلانی همش هرزه بودن ب دادن نیست ولی تو هرزه ای و اینا دارم دیوونه میشم

ارزومه یروزم عادی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زورم میاددختر اوکی ایهولی میگم همونطدر ک شوخی مزخرف میکنی انتظار داشته باش جوابش مث شوخب خودت باشه

چند سالشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

کلا بیشتر وقتا مامانا یکییو بیشتر دوست دارن .خودتو ناراحت نکن ولی دفه ی دیگه شوخی کرد کولی بازی در بیار دادو بیداد راه بنداز بزار بگن کولییه تا اینکه چیزای بدتری بخوان بگن

وای از خواهر نگووو 

خواهر من تازگیا تصمیم به یه کارایی گرفته حالم بد شده 

اینجا هم خواستم کمک بگیرم اما کسی متوجه منظورم نشد 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

کلا بیشتر وقتا مامانا یکییو بیشتر دوست دارن .خودتو ناراحت نکن ولی دفه ی دیگه شوخی کرد کولی بازی در ب ...

کولی بازی دراوردم زیاد

اعصابم خیلی خورد شد فقط جیغ زدم و اون تِی شکست الان مامانم میگه صد تومن گذاشتی رو دستم

حد و مرز بذارید فحش زشت ندید بزن بزن رو همه خواهرا دارن بعدا خاطره میشه.

البته اگه دلیل زدنتون عقده نباشه  مثلا مامان باباتون فرق گذاشته باشه و اونطوری سر هم خالی کنید

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

حد و مرز بذارید فحش زشت ندید بزن بزن رو همه خواهرا دارن بعدا خاطره میشه.البته اگه دلیل زدنتون عقده ن ...

نه فرق نمیزارن

ولی اجیم خیلی رفتارش مزخرفه 

من خودمم خیلی رفتارای بدی دارم ولی مطمئنم الان مقصر نبودم

نه فرق نمیزارنولی اجیم خیلی رفتارش مزخرفه من خودمم خیلی رفتارای بدی دارم ولی مطمئنم الان مقصر نبودم

بنظرم سخت نگیر و فراموش کن یا حالا که عصبی هستید درباره ش حرف نزنید.خواهر با خواهر گاهی با یه بوس ساده تموم میشه قضیه در موردش نشخوار ذهنی نداشته باش دختر جان مردم شهادت دروغ میدن یکیو اعدام میکنن این مساله ساده س که

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁