2777
2789

امروز شد 48 ساعت 

از چه درجه ای تب محسوب میشه 

تا 72ساعت باید قطره بدم؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یعنی اینجا هیچ کس تجربه واکسن نداره؟ چرا کسی جواب نمیده 

طلب ندارم ولی اگه مادر شوهرم یا خیانت بود همه میومدن و تشویق به طلاق میکردن 

نی نی سایت قبلا واقعا خوب بود 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۳۷ونیم دمای طبیعی بدن هست.

یه پرستار به من گفت اگه دمای بدن به 37/5رسید باید شروع کنی به پاشویه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
یعنی اینجا هیچ کس تجربه واکسن نداره؟ چرا کسی جواب نمیده طلب ندارم ولی اگه مادر شوهرم یا خیانت بود هم ...

دمای بدنشو بگیر اگه تا 37بود خوبه اگه رفت 37/5پاشویه کن اگه بالاتر رفت قطره بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
استارتر اپ گهواره رو نصب کن همه اونجا مادرن کمک میکنن و از تجربشون استفاده میکنی

دارم اونو ولی اعتبارم تموم شده اینقدرم گرون کردن که آدم زورش میاد بزنه 

برای نوزاد 4ماهه طبیعی هست؟

نه تا 37/2یا3طبیعیه از اون بالاتر باید پاشویه بشه که بالاتر نره

دمای بدنشو بگیر اگه تا 37بود خوبه اگه رفت 37/5پاشویه کن اگه بالاتر رفت قطره بده

من ساعت 11 گرفتم 37و 3 بود 

بعد دو برابر وزن قطره دادم 

از همون لحظه هم پارچه نم دار گذاشتم رو پیشونی 

۳۷.۳تبه،امپول چهارماهگی چندتاس؟رو پاشون میزنن؟

3تا روی پا یکی هم خوراکی 

بچه ام هلاک شد

چجوری پاشویه کنم 

من دستمال نم دار گذاشتم روی پیشونی 

من ساعت 11 گرفتم 37و 3 بود بعد دو برابر وزن قطره دادم از همون لحظه هم پارچه نم دار گذاشتم رو پیشونی

پس نگران نباش و مدام چک کن وقتی 37/5شد قطره بده وگرنه سعی کن با پاشویه کنترلش کنی 

دست و پاهاش یخ هست نمیدونم تب از کجاست پیشونی هم معمولیه