2777
2789

طبقه بالای مادرشوهرمم قبلا یه بار بهم گف بچه دار شو خودم نگه میدارم یا نمیزارم مای بیبی بگیری 

از طرفی مادرم اینا اصلا خونه من راحت نیستن همش عجله دارن برن میگن‌زشته از مادرشوهرت اینا

کسی که بچه دار میشه حتما مهمونم زیاد میشه به خاطر بچه ولی مهمونای من که راحت نیستن خونم پس نمیان بچمم زیاد عزیز نمیشه 

از طرفی میدونم تا صدای بچه بره بالا مادرشوهرم خودشو میندازه خونم میگه چشه فلان عرق رو بده یا فلان کن یا بلد نیستی یا هی بچرو میبره خونش که من‌اصلا نمیدم که اونم یه اختلاف میشه

یه کمی پول داریم میتونیم یه خونه ۵۰متری بگیریم ولی شوهرم میگه نه اون محله ها عیب و ایراد زیاد دارن  صب کن از یه محله خوب بخریم  میگم باشه پس‌بچه هم‌بعد اون بیاریم میگه نه دیگه خیلی دیر شده ۴ساله ازدواج کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به زور کارشو میکنه

قرص بخور یا امپول بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین بزار چند تا چیز و بهت بگم منم دقیق مثل ت‌ فکر میکردم قبل بچه دار شدن شوهرت و که اصلا روش حساب نکن میگه من نگه میدارم فلان بعد بچه دنیا بیاد انقدر خسته و روانی و ناامید میشی که مادرشوهرت هم نیاد بچه رو بگیره خودت حاضری بچت و چنذ ساعت بدی دستش که برات نگهداره تا تو نفس بکشی بعدشم بچه انقدر اذیت داره بقیه ازت فرار میکنن اصلا اینجوری فکر نکن که اره بچه رو ازت میگیرن و دورتن و همه اینا حاضر نیستن یک ساعت خواب شبشون  و واسه بچت بهم بزنن 

ممیترسم نازایی بیاره

نمیاره این همه ادم دارن استفاده میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین بزار چند تا چیز و بهت بگم منم دقیق مثل ت‌ فکر میکردم قبل بچه دار شدن شوهرت و که اصلا روش حساب ن ...

میدونه چیه میدم بچه رو دیوونه نیستم که ولی چندباری شنیدم که مثلا نوه های دیگش خوردن زمین یا دسته جارو برقی خورده سرشون و همه اینا رو با خنده تعریف میکرد که به مادراشون نگفتم و فلان