2777
2789

اووف منم خیلی کلافه بودم سر غذا خوردنش.. پنج دیقه میشد قورت میداد یا میریخت بیرون الان یسال و هشت ماهشه تازه بهتر شده و‌میخوره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش جیه خیلی عذاب وجدان دارم حس میکنم خوب بهش رسیدگی نکردم

ببر دکتر به دکتر بگو اگه لازمه شربت اشتها آور بده مناسب سنش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ببر دکتر به دکتر بگو اگه لازمه شربت اشتها آور بده مناسب سنش

اشتهاش واسه شیر خوبه. مشکل اینه که غذا نمیخوره.بزور میذارم دهنش روشو برمیگردونه بعدم پس میده

اشتهاش واسه شیر خوبه. مشکل اینه که غذا نمیخوره.بزور میذارم دهنش روشو برمیگردونه بعدم پس میده

فرنی و اینجور چیزا هم که شبیه شیره نمیخوره؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!