2777
2789

- هرچقدر گناهای‌بیشتری انجام‌بدین، عزت
نفستون بیشتر پایین‌میاد.
- هیچوقت‌اجازه‌ندین کسی بهتون توهین‌کنه
و حتما جوابشو بدین
- هیچوقت نکات منفی‌خودتون رو بازگونکنید
-  به کسی توهین‌نکنید تا توهین نشنوید
-‌ در جمعی‌که براتون ارزش‌قائل نیستن، حاضرنشید.
-‌ ارتباط باخدا و ورزش‌رو جدی‌بگیرین
- همیشه آراسته باشید
- به زیبایی چهره‌و اندام‌تون برسین
- کتاب زیاد بخونید. آدمای مطلع برای بقیه
قابل‌احترام‌ترن.
-‌ پر مشغله باشید. آدمای بیکار بیشتر احساسِ
ارزشمندی‌شونو زیر سوال می‌برن.

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

از مشاوره هایی که دین و مذهب قاطی روانشناسی میکنن خوشم نمیاد .

بدون درنظر گرفتن موارد دینی راهنمایی کنید 

چون بشدت بارمنفی داره 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چند تا هم من اضاف کنم

همیشه از خودتون تشکر کن بخاطر هر کاری مثلا من امروز صبحانه برا همه آماده کردم چقدر خوب که به خانواده ام محبت کردم

همیشه برای کارها اولویت بندی کنید و بعد از هر کار شکر گذاری 

❤❤❤

چجوری پر مشغله باشیم

با بچه کوچیک و تو شهر غریب امکان باشگاه و در حال حاظر کارکردن نیست

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
از مشاوره هایی که دین و مذهب قاطی روانشناسی میکنن خوشم نمیاد .بدون درنظر گرفتن موارد دینی راهنمایی ک ...

ولی بنظرم دقیقا همونطوره که گفتن من از اون روزی کهخبا خدا ارتباط گرفتم عزت نفسم فوق العاده بالا رفته 

از مشاوره هایی که دین و مذهب قاطی روانشناسی میکنن خوشم نمیاد .بدون درنظر گرفتن موارد دینی راهنمایی ک ...

دقیقا ادم بی‌اعتماد میشه، حس میکنه ی اخوند رفته بالا منبر

ی روانشناسی هست ک خیلیم معروفه خیلیم تعریفشو میدن همه جا، ولی کاملا حرفای موعظه گونه و دینی میزنه لابلای توصیه هاش، ظاهرشم ک شبیه...، بخاطر همین موج منفی ادم نمیتونه بشینه پای حرفش استفاده ببره

درحالیکه اصل روانشناسی میگه، روانشناس باید بدوراز هرگونه دین و مذهبی ک خودش داره، مراجعش رو راهنمایی کنه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

حق دارید چون دین رو بهتون اشتباه نشون دادن خود منم زمانی گارد شدید داشتم

این که دیندار واقعی بالاترین حد عزت نفسو داره واقعیه اما خب دیندار های واقعی کم هستن

نظرت محترمه 

ولی به هیچ عنوان بار منفی نداره 

اتفاقا باعث میشه آدم حس بهتر داشته باشه 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

منی که اکثر اینا رو رعایت میکنم‌

بازم افسرده ام 

خانه داری بچه داری میکنم .‌هنوز بشور و بساب میکنم 

بیرون میرم .  تفریح هم میکنم . اما بازم افسرده ام 

فضاهای باز و بسته فرق نداره برام . افسردگی عدم اعتماد به نفس و....

اما هیچکس خبر نداره . چون ظاهرم عالیه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بخاطر اینه که روانشناسی یه چیز علمی هست و وقتی دین قاطیش میشه دیگه علمی نیست 

من ببینم مشاوری داره حرف خدا رو میزنه دیگه هیچ وقت پامو نمیذارم اونجا حتی اگه مذهبی ترین آدم دنیا باشم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜