2777
2789
خرم آباد کلا لرستان از نظر تفریح و امکانات صفره و درآمد چندانی هم نداره فقط اب و هوایی خوب و تمیزی د ...

ببخشید یعنی شهر های دیگه پسراش تیکه نیندازند

نه اصلا لینطور نیست 

شاید منبع  درآمدش بالا نباش  به اندازه تهران و کلان شهر ها  ولی خب اینقدری هم فقیر  نیست کع شما میگید 

شاید شهربازی های بزرگ نداشته باشه باش عزیزم ولی مناطق تفریح زیادی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی شهر های دیگه پسراش تیکه نیندازندنه اصلا لینطور نیست شاید منبع درآمدش بالا نباش به اندا ...

اره راس میگه از خیلی از مرکز استان های دیگه بالاتر و سطح فرهنگ بالاتر و امکانات و از همه مهم تر قشنگترهست قلعه و دریاچه کیومون برابری میکنه با کاخ سفید امریکا

اره راس میگه از خیلی از مرکز استان های دیگه بالاتر و سطح فرهنگ بالاتر و امکانات و از همه مهم تر قشنگ ...

وای خدا کاخ سفید 🤣🤣🤣

نگفتی لهجه لکیت برا کدوم شهره 

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید