2777
2789
عنوان

سلام کیا بچه آوردن از پرورشگاه

1715 بازدید | 31 پست

سلام کیا بچه آوردن از پرورشگاه

کسی تو مشهدمیدونه کجا بریم چکارکنیم

نوزاد میدن چقدر زمان میبره

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پیج تو اینستا داشتم یا اینکه پستش ذخیره کرده بودم کامل مراحلش توضیح داده بود اگه به نتیجه نرسیدی بگو یه چند روز دیگه برات بگردم بنویسم آدرس پیج خیلی عالی توضیح داد خودش بچه آورده 

یه پیج تو اینستا داشتم یا اینکه پستش ذخیره کرده بودم کامل مراحلش توضیح داده بود اگه به نتیجه نرسیدی ...

سلام از موقع اغتشاشات تروریستهای اسرائیل طلب ۱۴٠۱ که اینستاگرام جمع شد قبلترشم کارنمیکرد من این رسانه حرام رو پاکیدم چون پولش هزینه منفجرکردن مردم بیگناه غزه بود وسازندش اسقاطیل برام بفرست هرچی هست تشکر

همه جا یجوره پروسه ی طولانی داره اول درخواست میدی میان تحقیقات وضعیت مالیت باید خوب باشه چیزی بنامش بزنی بیمه عمرکنی،از نظر روانی هم باید سالم باشی گروه روانپزشک معاینتون میکنه،چندبارم میان خونه زندگیتونو میبینن،اینارو میدونم مراحل دیگه هم شاید داشته باشه ،چون خیلیا بچه‌ها رو برای کار و نیاز ج ن س ی میخام واسه همین سخت میگیرن،خیلی باید صبور باشی،و اینکه دلت بزرگ باشه نه اوردیش وابسته شد بگی نمیخامش

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

همه جا یجوره پروسه ی طولانی داره اول درخواست میدی میان تحقیقات وضعیت مالیت باید خوب باشه چیزی بنامش ...

این بنام زدن رو بعضیا میگن برداشتن 

نه برعکس من نگرانم بچه به خلق و خوی مادریش بره دوستدارم فرزندم بسیار مومن اهل ایمان باربیاد واقعا چه وحشتناک چقدر انسان باید پست باشه از بچه کاربکشه یا ج... ن ی😰

دیپلم به بالا باشه؟ پدر و مادر هردو؟

فکر نکنم شما بچه ندارین آی وی اف کردین منم الات ده سال شده فقط چندتاسقط یکماهه داشتم