2777
2789

یک سال از زایمانم میگذره و کامل رسیدم به وزن قبل بارداری 

اما شکمم هنوز کامل تخت نشده و تو لباسم مشخصه 

به نظرتون چیکار کنم تو این چند هفته تخت بشه 

اینم بگم که تقریبا ۸ ماهه که باشگا میرم و مربیم میگه طبیعیه که بعد زایمان سخت جمع بشه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
گن

نه بابا گن بدتر کرد 

از زیر لباس خیلی بد حالت بود

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی و رژیم و کم‌خوراکی، کار نشد نداره

اخه کل بدنم آب میشه اینجوری حیفه☹️

شمام یه لباس مناسب موقعیت الانت بگیری

متاسفانه لباسو خریدم 

نمیدونم چرا تو مغازه به چشمم نیومد شکمم 

اومدم خونه پشیمون شدم شدید 

طرف عوضم نمیکنه🤦🏻‍♀️

ببین من دوستم دور شکمش رو پلاستیک پیچ می‌کرد که وقتی ورزش کنه شکمش بیشتر عرق کنه زودتر جمع شه 

توم دوس داشتی امتحان کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پیاده روی و رژیم و کم‌خوراکی، کار نشد نداره

سلام عزیزم خوبی

میگم من یه تاپیک زدم نوشتم کسی تونسته تازگیا تاپیکشو حذف کنه یا نه و اونجا یه خانومی رو تگ کردم که بیاد ببینه

اما برای خودم ابی شده ولی میزنم روی اسمش نمیره داخل کابریش. میشه تو امتحان کنی بهم بگی واقعا تگ شده یا نه؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

ببین من دوستم دور شکمش رو پلاستیک پیچ می‌کرد که وقتی ورزش کنه شکمش بیشتر عرق کنه زودتر جمع شه توم دو ...

اره راسی 

به سرم زده بود کلا شب عروسیم به جای گن سلفون ببندم😁

با توجه به اینکه ورزش می کنی حتما تغذیه آن هم مناسبه پس لباس جذب نپوس تا معلوم نشه 

ولی من یه راهکار بهت میدم تا سه پنچ سانت بره عقب 

برنج و نشاسته رو کاملا حذف کن کلا باعث بزرگی شکم برنج از نوع ایرانی هست