2777
2789
عنوان

بچهاا

71 بازدید | 13 پست

دختر خاله احمقم چند تا قرص باهم خورده حالش بد شده تو گوگلم دیده واسه اینکه قرصارو بالا بیاره باید بنزین بخوره گرفته بنزینم خورده کلی خون بالا آورده الاننم فقد شکم و سرش درد می‌کنه هرچی بهش میگم برو دکتر انگار نه انگار چی بخوره سری خوب بشه هیچیش نشه؟😐  اصلا مگه آدم عادی اینکارو می‌کنه دیوونس انگار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص و بنزین!!!

تورو قران بگو بره بیمارستان اخه این کارا چیه

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

من نمی‌دونم اصلا دیوونس انگار من خودم دارم دق میکنم

وا به خانوادش بگو زنگ بزنید اورژانس 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

باورم نمیشه چه احمقانه‌. تا میتونه ماست یا شیر بخوره. اثر قرصا رو از بین میبره. حالا اگه قرص خواب او ...

منم همینطور اصلا اینکارارو کی باورش میشه من خودم نشنیدم تاحالا کسی بنزین بخوره 

اگه مطمئنید واقعا بنزین خورده زنگ بزنید اورژانش توضیح بدید.اگر گفتن باید بره بینارستان ادرسو به امبولانس بدید.یا به پدر و مادرش یا به خواهر و برادرش بگید.با خودش که نمیشه صحبت کرد.الان عقل تو سرش نیست

🌸یا الله🌸

بنزین چرا😐دوغی ماستی چیزی میخورد 

قرص برنج ننداخته که بنزین خورده روش🤦🏻‍♀️اگه قرص مسکن اینا زیاد انداخته بنزین نمیخواد که 

زنگ بزن اورژانس بگو قرص مصرف کرده فوری بسان معدشو بشورن 

اصلا بنزین و از کجا پیدا کرده