2777
2789
عنوان

کسی این مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست

بنظر من بیشتر آدمهای کمال گرا اینطور هستن  و کاریو انجام میدن اما اون کمالگرایی میاد سراغشون و نمیذاره همون کاریو که توانشو دارن انجام بدن،ناخودآگاهت بهت میگه نه این روش و این طرز کار کامل نیست و بعد مدتی دست از کاری ک میکردی میکشی 

...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جفتش هست خب راهشو میدونی که ازین حالت در بیام ؟

تنها راهکاری که دارم اینه که سعی کن به جای انجام چند کار همزمان و برداشتن چند تا هندونه با یه دست

فقط یه کارو انتخاب کنی تا تهش بری و به نتیجه برسونی و بعد بری سراغ کار بعدی

از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط باعث استرس و اضطرابت میشه که نتیجش میشه نصفه نیمه ول کردن همه کارات+خستگی مفرط

اهمالگری کمال گرایی.راه حل درمانش از تموم کردن کارهای خیلب کوجیک شروع کنمثلا خوندن روزی یک صفحه کتاب ...

یکی از کارهایی که نمیتونم انجام بدم کتاب خوندن 

خودشناسی DNA plus

چون شما وقتی شروع به کاری میکنید چندسال بعدت را جلو جلو تو ذهنت تصور میکنی ، و خب قطعا کاری که تازه شروع کردی تا بخوای برسی به اتمامش سالها زمان میبره و شما این سالهای سخت را از ذهنت میگذرونی و میبینی توانش را نداری و جا میزنی .

همیشه میخوای کاری را شروع کنی اگر کار درستی هست 

شما خیلی سختی راهی که چند سال باید طی کنی توجه نکن .

به طور مثال کسی که میخواد وزن کم کنه ۵۰ کیلو اضافه وزن که داشته باشه خب معلوم بهش که فکر میکنه کلا نامید میشه پس بهترین کار اینه اصلا به فکر ۵۰ کیلو نباشه هدفش ۱۰ کیلو باشه و وقتی به هدفش رسید مجدد هدف بعدیش ۱۰ کیلو دیگه باشه برای کاهش وزن و پله پله بره جلو 

شما هم شروع کن ولی مثلا هدفت یک ماه باشه و بعد یک ماه هدفت دو ماه باشه و پله پله برو جلو 

یکی از کارهایی که نمیتونم انجام بدم کتاب خوندن

منم همین بودم.از روزی ۵ دقه شروع کردم.رسید به ۴ ساعت مداوم.هر ۵ ۶ روز یکبار یه دقه به ۵ دقه اضافه کن راه که افتادی اروم اروم بیشترش کن

🌸یا الله🌸