2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه

190 بازدید | 7 پست

مادرای گل خواهرای قشنگم از مشروبات الکی استفاده نکنید هم خودتون هم شوهرتون هم بچتون اگه بچه کوچیک دارین تو جمعی که مشروب میخورن یا قلیون میکشن نبرید نزارید برا بچتون عادی بشه اینجور چیزا تو این هفته دوتا از پسرای جوون که اشناهامون بودن فوت شدن یکشون مست بوده سوار موتور شده یکیشونم مشروب تقلبی خورده 

رفیقم می خوره خیلی افسرده اس 

قدیما سر کیف بود می خورد 

الان می گه می خورم شب راحت بخوابم

امیدوارم دوباره برگرده به قبلش 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقم می خوره خیلی افسرده اس قدیما سر کیف بود می خورد الان می گه می خورم شب راحت بخوابمامیدوارم دوبا ...

اره الکلم مثل مواد شیشه اعتیاد میاره اولش حالت خوبه بعدش حالت دیگ خوب نمیشه باید هی مصرف زیادش کنی چه خوب که ادم با عادتای خوب زندگی کنه ورزش کنی خیلی شاد تر میشی کوه بری طبیعت بری