2777
2789
عنوان

ترمز بریده به سمت تباهی

204 بازدید | 7 پست

چخبرتونه هموطنا؟ میری اینستا یه سری چیزا و خبرا میبینی شاخ درمیاری ، میری ت.ل‌گ.رام هروز یه خبر تریسام و فورسام یه متاهل مثل بمب همه جا ترکیده ، میری تو خیابون انگار رفتی تالار عروسی بخش بانوان ... چخبرتونه ؟ جل الخالق 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

پیش پاتون داشتیم میگفتیم جامعه سقوط کرده ، اخلاق مرده واقعا 🤕

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش پاتون داشتیم میگفتیم جامعه سقوط کرده ، اخلاق مرده واقعا 🤕

بنظر من بخش بزرگی از دلیل این اتفاق خانما هستن، خانما بیشترین تاثیر رو رو تربیت بچه ها دارن 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

حالا ظاهر وتیپ شخصیه مهم نیست ولی اخلاق سقوط کرده چیزایی که قبلا ارزش بود الان نیست

درسته ظاهر و تیپ شخصیه ولی نه اینکه هرچی رسید دم دست آدم بپوشه ، اون که خیلی وقته 

بنظر من بخش بزرگی از دلیل این اتفاق خانما هستن، خانما بیشترین تاثیر رو رو تربیت بچه ها دارن

اره 

قبول دارم 

گاهی به خودم میگم این زنها  قراره نسل اینده روپرورش بدن ؟ 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼