2777
2789
عنوان

نگاه های جنسیت زده

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 18 پست
اینجا اکثرا خانوم هستند اکثرا درباره مسائل خانمانه صحبت میکننمثل اینه یه دورهمی زنانه برگزار بشه دوت ...

من تو این مسائل شرکت نمیکنم چون علاقه ای ندارم ولی الان مگه چه مشکلیه از این بحثاس؟ بعدم باشه دیگه الان همه میدونیم همه چیو راجب جنس مخالف از غار که نیومدیم.

اینجا اکثرا خانوم هستند اکثرا درباره مسائل خانمانه صحبت میکننمثل اینه یه دورهمی زنانه برگزار بشه دوت ...

کتاب خوب هم اگه فلسفی دوست داشته باشی 

میتونی درباره آزادی رو بخونی ... 

دولت و ملت ها 

اگه ادبی فلسفه میخوای از آثار کافکا غافل نشو 

اگه میخوای با بخش تاریک زندگی مواجه بشی برو سراغ صادق هدایت مجموعه سگ ولگرد 

داستایوفسکی رمان های قشنگی داره مثل جنایات و مکافات 

تاریخی سیاستی بخوای 

میتونی به کتاب استالین ترجمه بیژن اشتری و یا کتاب لنین رو بخوانی 

درباره معنای زندگی میتونی انسان در جست‌وجوی معنا 

کتاب خوبیه ... 

دیگه دیگه ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خوب هم اگه فلسفی دوست داشته باشی میتونی درباره آزادی رو بخونی ... دولت و ملت ها اگه ادبی فلسفه ...

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻