2777
2789
عنوان

همش با نامزدم دعوا میکنیم

1053 بازدید | 33 پست

نامزدم خیلی پسر خوب و پاکیه عاشقمم هست واقعا ولی مدام دعوا میکنیم یا اون ناراحت میشه یا من

واقعا حال بدی دارم سر ی چیز مسخره قهر کرد سه ساعت نازشو می‌کشیدم بعد که آشتی کرد من قهر کردم در حالی که فردا داریم با خونوادهامون میریم ویلا و بیرون... حتی ذوقم نداشت حتی دربارش حرفی هم نزد

یجوری شدم😕💔چیکار کنم دعوا نکنیمخیلی تلاشم رو میکنم ولی وقتی چیزی نگم تو دلم میمونه یهویی منفجر میش ...

باهم بشینید صحبت کنید یسری قانون ها بزارید علایق و چیزایی ک بدتون میاد و بهم بگید و سعی کنید اگ بخاطر موضوعی دعوا میکنید تکرار نشه 

رابطتون ایشالا بهتر شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم بشینید صحبت کنید یسری قانون ها بزارید علایق و چیزایی ک بدتون میاد و بهم بگید و سعی کنید اگ بخاط ...

ممنونم ازت عزیزم خیلی حرف زدیم قول دادیم بهمدیگه بازم بحث و دعوا پیش میاد بدتر اینکه دوتامون نسبت بهم دیگه خیلی زودرنجیم یعنی سر ی حرف ساده دلمون از همدیگه می‌شکنه🥲

دلم میخاست ذوق داشته باشه هیچی به هیچی

ممنونم ازت عزیزم خیلی حرف زدیم قول دادیم بهمدیگه بازم بحث و دعوا پیش میاد بدتر اینکه دوتامون نسبت به ...

منم با زیدم اینجور بودیم نزدیک یک سال و نیم تازه داریم کنترل همو یاد میگیریم و خوب شدیم  

ولی نامزدی چیز سختی بنظرم تا به ثبات اخلاقی نرسیدید عروسی نگیرید 

بعد من اولین بارم بود میخاستم چیزی بگم همش فکر میکنم فکر میکنه دختر بدیم... بهش گفتم دلم میخاد گونتو ببوسم

گفت درست نیست این حرفا بینمون الان خیلی بهم برخورد پیامام رو پاک کردم🥲💔در حالی که اون بهم گفته بود بذار ی بار بغلت کنم گفتم نه بعد گفت همینو ازت میخاستم ببینم که مقابل فشارای من کوتا نیای

من ی مدت اینطوری بودم.بعد تصمیم گرفتم موقع عصبانیت اصلا زنگ نزنم یا پیام‌ندم .کلت ی روز فک کنم نیست ...

منم بهش گفتم وقتی عصبانیم نمیخام باهات حرف بزنم باز دعوا کردیم سر این قضیه