2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب خونه مادرم (جن)

498 بازدید | 30 پست

سلام  خانوما لطفا اگه همچین مشکلی داشتید دیدید یا شنیدبد کمک کنید 

پارسال مادرم گفت متوجه شده چند دست ظرفش نیست شده ب ما گفت ظرفام اندازه ۳۰ نفر بود حالا کم شده  ما گفتیم شاید اشتباه کردی همون ۲۴ نفری بوده چند باریم گفت مرغ و گوشتامون از یخچال کم میشه بازم گفتیم شاید پختی یادت رفته یک بارم گفت پول نقد داشتم نیس شده ۲۰۰ تومن گفتیم خرج کردی یادت رفته و خلاصه قانع کردیم  خودمون رو ولی بد هااا دیگه ..

دیگه گفت روغن حیوانی داشت تو‌یخچال ک برا زایمان خواهرم گذاشته  بوده کنار  از یخچالشون نیست شده بد دوبارع ظرفاش و گوشت مرغا طی این چند ماه اخیر هم  رب درست کرده بود تابستون که یه ظرف ۵ کیلویی بوده اون ۷۰۰ تومن پول نقد و یه سرویس کوچیک‌قابلمه داشت  چند تا ظرف سس چند دست قاشق و ی قوری  و چند باری هم مرغ گوشت هاش کلا از خونه نیست شدن خیلی فکرش درگیره  خونشونم اصلا جایی نیس یکی بتونه وارد بشه  یه طبقه خونشون نیمه ساخته ینی مستاجر ندارن تو‌ یکیشم برادر کوچیکم هست  برادر بزرگمم کلا شهر دیگه هستن و خواهرام و منم فاصله داریم  در خونشونم دیگه جایی رفتنی از ترس قفل میکنه ولی فایده نداره بنظرتون چیکار کنن چجوری بفهمن خیلی ناراحته و تقریبا مریض شده تو روحیش هم اثر بدی گذاشته   ظرف ظروف زیاد داره الانم میگه نمیدونم چی هست چی سر جاش نیس میگه نمیتونم هر روز همه جای خونه رو‌چک کنم که ببینم چی هست چی نیس .

میگیم جنه بد میگیم اخه کاسه بشقاب گوشت مرغ ب چه کار جن میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شبیه دزدی بود اجنه پول نقد برا چیشونه😐

من یجایی خوندم جن ها این کارا میکنن تا تفرقه بندازن تو خانواده اعضای خانواده به هم دیگه شک کنن و بی اعتماد بشن به هم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

شاید همون برادر کوچیکت میاد کش میره 😂

نه حالا پول و‌مرغ گوشت میشه گفت کار اونه که مطمعنم نیس دیگه زن اون نمیاد ظرف خای مادرمو ببره که میدونه مادرم ظرفاشو میشناسه تازه چیزی از خود برادرم یا زنش ندیده چجوری تهمت بزنه اخه

نه حالا پول و‌مرغ گوشت میشه گفت کار اونه که مطمعنم نیس دیگه زن اون نمیاد ظرف خای مادرمو ببره که میدو ...

نه عزیزم شوخی کردم نباید تهمت زد 

نمیتونید یه دوربین نصب کنید تو خونه که پنهان باشه تو دید نیاشه 

چجوری میشه مانع این کارشون شد یا فهمبد که چن است یا نه

نمیدونم والا 

تنها راهش نصب دوربینه 

فقط وقتایی که از خونه بیرون میرید وسایل کم میشه ؟

یا خونه هم هستید کم میشن ؟