2777
2789

ما یه اتاق دادیم پسرم 

یه اتاق دخترم

خودمون توهال میخوابیم 

بچه ها به اتاق عادت کردن اونجا درس میخونن همونجا شب میخوابن

به نظرتون برا خواب بهتر نیست پسرم بیاد تو هال 

منو همسرم بریم اتاق ؟

( مشکل رابطه نداریم یعنی تو هال میخوابیم ولی شبا کاری نمیکنیم)

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق میخابیم بچه هامم حال. اتاقشون نمیخابن . هرکاریم کردن اتاق نخابیم نذاشتم قانون خونه باید رعایت ببشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مشکل رابطه نداریدکه بخوابید تو‌هال 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

نه تو موقعیت دیگه تنهاییم

پس همین روندو ادامه بدید 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خونه ی بابام اینا واسه داداشم یه کاناپه ی تخت شو تو پذیرایی گذاشتن شبا باز میکنه اونجا می خوابه ولی واسه خودم به شخصه خیلی مهم نیست ما الان گروهی میخوابیم 😂 ولی خب به قول شما مشکل رابطه نداریم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اتاق میخابیم بچه هامم حال. اتاقشون نمیخابن . هرکاریم کردن اتاق نخابیم نذاشتم قانون خونه باید رعایت ب ...

بچه هام به اتاق خوابیدن عادت کردن الان پسرم قبول نمیکنه بیاد تو هال 

ولی اخه میگم من نمیتونم سه خوابه بخرم تا کی منو همسرم تو هال بخوابیم 

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم