2777
2789

من با دوست پسرم درمورد مشکلات خانوادم حرف زدم گفتم که پدر مادرم شاید سر یچیز الکی جدا شن حالم خوب نیست و گفت هیچوقت نمیزارم این اتفاق برات بیوفته زندگیت خراب میشه(خودش بچه طلاقه) گفتم مادرم امشب قراره بره گفت نزار بگو اگه بری منم میرم و دیگه منو نمیبینی منم اونارو ب مادرم گفتم

گفت که اگه رفت من میام دنبالت بیا خونه ما خانوادم از گل نازک تر بهت نمیگن الکی به مادرت دیگه برنمیگردم تا مادرت برگرده سر زندگیش دوست ندارم مثل من زندگیت خراب شه نمیزارم این اتفاق بیوفته

واقعا ذوق زده شدم ک انقدر پشتم بود اولین بار بود یه نفر انقد بهم اهمیت داد

عزیزم خداروشکر ❤️🙏🏻

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خداروشکر میکنم میشه دعا کنین برام که هیچوقت از دستش ندم واقعا تحمل ندارم تازه دارم حس میکنم زن ...

دعا می‌کنم هر چی قسمتت باشه 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛