2777
2789

این قضیه مال چند وقت پیشه 

میخواستم تعریف کنم برای کسی ولی یادم نبود شما هستید

اگه یادم بود همون شب تاپیک میزدم

ما کار میکردیم برای استادمون 

یه پروژه برداشته بودیم

من دو روز نرفتم سرکار فکر کردم پسری که با من همگروهیه جامو پر میکنه چون قبلا این‌کارو کرده بودیم بی هماهنگی

ولی نگو اونم به هوای من اصلا نیومده بود

حالا ما باید روز بعد تحویل می‌دادیم نمونه ها رو میذاشتیم تو پارافين صبر میکردیم سرد شه برش می‌زدیم و اصلا یه وضعی

هردومون موندیم تو آزمایشگاه تا نیمه شب 

دیگه فقط من بودم و اون 

فقط طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم با لپ تاپ کاری میکردم اصلا حواسم نبود

دیدم پسره تکیه داده به میز و میزو محکم فشار میده

تو ذهنم گفتم این چرا یهو رد داده

یه دفعه میز کامل برگشت تموم وسایلش پخش شد شکست 

پسره قلبشو گرفته بود افتاده بود رو زمین داشت میلرزید من نمیدونستم چیکار کنم وحشت کرده بودم پام چسبیده بود به زمین

رفتم جلو احیا بلد بودم سعی کردم انجام بدم ولی جواب نمی‌داد نفس نمی‌کشید سرمو گذاشتم رو قلبش دیدم نمیزنه

فقط طلاق

ما تو دانشگاه تنها بودیم 

تو زیرزمین طبقه پایین زنگ زدم اورژانس دویدم بالا جیغ میزدم یکی مرده چند نفر اونجا بودن دویدن پایین منم شروع کردم گریه کردن 

دیدم از اورژانس اومدن گریه میکردم بهشون گفتم دیگه مرده

پسر ۲۰ سالشم نبود

فقط طلاق

ولی اونا تونستن احیاش کنن خدا رو شکر

و برگشت 

من چند بار گفتم قلبش نمیزد ایست کامل بود

ولی اونا گفتن به خاطر استرس اینجوری فکر کردی

تا چند وقت حالم شدید بد بود

بعد یک ماه پسره اومد سرکار خیلی خوشحال و خوش برخورد هم تشکر کرد هم عذرخواهی که چرا ترسوندمت

فقط طلاق

الان حال خودت بهتر شده صنم جون؟

راستش نه 

این جریان مال ترم قبله

الان به کسی بگم میگه چه قدر تو لوسی یا...

در حالی که پسره حالش خیلی خوبه

بعد منی که اصلا هیچیم نشده هنوز اون اضطرابه تو فکرمه

فقط طلاق

راستش نه این جریان مال ترم قبلهالان به کسی بگم میگه چه قدر تو لوسی یا...در حالی که پسره حالش خیلی خو ...

به نظرم اضطرابت خیلی طبیعیه با توجه به شدت اتفاقی که افتاده و هنوز زمان چندان زیادی هم نگذشته

خودت فکر میکنی ممکنه زمان بگذره برات کمرنگ تر بشه یا برای حل شدنش نیاز به اقدام خاصی داری؟