2777
2789

۱۹ آذر آخرین موعد پریم بود 

۲۰ دی بی بی چکم منفی شد 

۲۵ دی بی بی چک هاله انداخت بتا هم ۳۶ بود 

۲۹ دی بتا ۱۵۰ بود 

امروز صبح تو دستشویی لک قهوه ای دیدم بعد از اونم دو سه بار آمد درد ندارم پای چپم ضعف کرده 

آزمایش بتا دادم ۲۷۰ بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت هیچی

توش نیست  دو روز دیگه بتا رو تکرار کن 

کسی توی این زمینه تجربه داره 

مشکل چیه خارج رحمی باشه تو سونو واژینال نشون میده؟

میشه راهنماییم کنید 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای سونو زود بوده.اگر خارج رحمی بود که باسونو مشخص میشد.صبر کن ۲هفته دیگه دوباره سونو بده.

فقط دلواپس همین قضیه ام 

پس هرچی باشه تو سونو واژینال نشون میده

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
نشون میده باید حرفه ای باشه

انقد دکتره فشار داد 

خیلی درد داشتم 

گفت هیچی من توش نمی‌بینم 

فقط دلواپس همین قضیه ام پس هرچی باشه تو سونو واژینال نشون میده

چرا زود رفتی سونو که اینطور دلشوره بگیری؟انشاالله که بارداری .اگر خدای نکرده باردار نبودی سری بعد اینقدر سریع نرو سونو.کلا برای سونو های بارداری نباید عجله کرد.

چرا زود رفتی سونو که اینطور دلشوره بگیری؟انشاالله که بارداری .اگر خدای نکرده باردار نبودی سری بعد ای ...

وقتی بتا نمیره بالا باید بره سونو 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
چرا زود رفتی سونو که اینطور دلشوره بگیری؟انشاالله که بارداری .اگر خدای نکرده باردار نبودی سری بعد ای ...

نه من قصدم نبود برم 

لک قهوه ای که دیدم رفتم آزمایش بتا دادم پایین بود دکتر گفت سونو واژینال

۴۰ روز از موعدت گذشته؟

نه اشتباه گفتم 

کلا از وقتی پاک شدم ۴۰ روزه

۲ هفته اس که از موعدم گذشته