2777
2789

من دخترم سه ماه و دو روزش بود فوت شد 

شهریور فوت شدش

حالم از اون روز خوش نیست شبا تا چهار صبح گریه میکنم هر چقدر میرم روانشناس تاثیر نداره روز ب روز حالم بدتره

اینم بگم بچم من رفته بودم چند دقیقه حیاط دچار خفگی شده بود دمر شده بود 😭😭😭

فکر اینکه چقدر اون لحظات زجر کشیده منو نابود کرده

امیر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من...بعد مرگ داداشم اونقد که غصه داشتم چند برابرش برا مامانم غصه دار بودم...ولی الان که ماد ...

هعییی خدا رحمتش کنه خیلی سخته 

نمی دونم باید چیکار کنم اصلا

امیر❤️

ب هیچ وجه سرخاک نرفتن و ندیدن عکس ها و گوش ندادن ب آهنگ غمگین

بمیرم براش بیست روز میشه سر خاکش نرفتم حتی آهنگ شاد هم پخش میشه من باهاش گریه میکنم باور کن

امیر❤️

صبر داشته باش...زمان فقط میتونه یکم ادم رو دور کنه از اون مصیبت...ولی خودت رو مقصر ندون قسمت اون و ش ...

نمی دونم صحنه های تو ذهنم مونده که وقتی مرور میکنم دوست دارم بمیرم 

امیر❤️

بمیرم براش بیست روز میشه سر خاکش نرفتم حتی آهنگ شاد هم پخش میشه من باهاش گریه میکنم باور کن

ی وقتا دستات و باید باز کنی بگی نباید میشد ولی شد حالا چیکار کنم،ی شب بشین تا صبح گریه هات و بکن ولی تمومش کن،من میفهمم چی میگی قلب منم ب درد اومد اما تمومش کن صبح که شد لباست و عوض و کن زندگیت و نو کن،تو زندگی ب خیلی مسائل برمیخوری چیزهایی و تحربه میکنی که سنگین ه ولی یاد بگیر چه جوری تمومش کنی

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد