2777
2789
عنوان

باگ بزرگسالی

117 بازدید | 13 پست

بزرگترین قسمت باگ بزرگسالی اونجاست که خودتو کنترل کنی یه دفعه وسط خیابون نزنی زیر گریه 

اونجایی که دلن گرفته میخای گریه کنی ولی گریه نمیکنی چون سرت درد میگیره فردام کلی کار داری

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

دقیقا حتی توجمع بهت برمیخوره یکی نمیزنی توگوش طرف

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت میخاد لوست کنن نازت کنن ولی دیگه بزرگ شدی وازاین خبرا نیس درصورتی که کودک درونت بشدت دلش محبت میخاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از یه سنی به بعد توی خیابون هم گریه ات بیاد گریه میکنی 

به نظر من بزرگسالی اینجوریه که دیگه " نمیشینی " گریه کنی 

ظرفها رو می‌شوری و گریه میکنی 

میری مدرسه دنبال بچه و توی راه گریه میکنی 

گردگیری میکنی و اشکات میاد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

دلت میخاد لوست کنن نازت کنن ولی دیگه بزرگ شدی وازاین خبرا نیس درصورتی که کودک درونت بشدت دلش محبت می ...

اخ اخ گفتی یکسال شبانه روز واسه یه امتحانی زحمت کشیدم پدرم در اومد ققط ۱۰درصد قبول شدن و ۹۰درصد رد شدن من جرو قبولی هابودم منتظر کادو بودم استراحت تفریح ولی ....

خستگیش موند تو تنم 

تولدمم همینه روز دختر همینه همیشه همینه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

از یه سنی به بعد توی خیابون هم گریه ات بیاد گریه میکنی به نظر من بزرگسالی اینجوریه که دیگه " نمیشینی ...

خوشبحالتون که میتونید گریه کنید اصلا کی گفته گریه ضعف

اونایی که میتونن گریه کنن خیلی قوین🌱

ماگریه های نکردمون شد سفید شدن مو تو۲۴سالگی

من یه باگ دیگه دارم که بعضی وقتا زیر فشار فقط باید گریه کنم اما چون فرداش میخوام برم سر کار و چشام پ ...

اره منم چون سرم درد میگیره 

فکرکنم غمباد بگیریم اخرش یه شب بخابیم دیگع صبح بیدارنشیم

خوشبحالتون که میتونید گریه کنید اصلا کی گفته گریه ضعفاونایی که میتونن گریه کنن خیلی قوین🌱ماگریه های ...

من تعارف ندارم ولی خیلی تمرین کردم

یه زمانی میگفتن گریه نکردن و نشون ندادن احساسات قدرته

ولی حقیقت اینه کسی که بتونه احساسات خودش رو بیان کنه و خفه نکنه قوی تره چون در مقابل مسئله مهم تری به اسم  قضاوت ایستاده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اگه کار اموز وکالتی پس کلی زحمت کشیدی براش تا اینجا انگیزت واسه شاغل شدن چی بوده؟ قطعا پشت این همه ت ...

هتوز از کاراموریم درامد خوبی ندارم  فروشنده یه مغازه ام