2777
2789

بچه ها من امشب عروسی دعوت شدم و رفتم اما از وقتی برگشتم دارم میمیرم هر وقت بیرون جایی میرم خوش میگذره میرسم خونه حس خودکشی میاد سمتم حالم بده لطفا انرژی خوب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خود به خود میگن نککنه طلسمه

قران گوش بده از اونا که خیلی خوش لحن میخونن،آروم میشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
نمیدونم خود به خود میگن نککنه طلسمه

اگه مشکل از ذهنته که لابد حسادت و خودکم بینی و مقایسه پیش میاد برات و اگه از ذهنشونه برعکس حسادت و انرژی منفی و چشم نظر میاد سراغت 

حالا کدومشه خودت بهتر میدونی 

اگه مشکل از ذهنته که لابد حسادت و خودکم بینی و مقایسه پیش میاد برات و اگه از ذهنشونه برعکس حسادت و ا ...

ن حسادت نمیکنم قانع هستم به هر چی که دارم

امیدپارم هر چی که حس رفع بشه یه دوست بداشتم مشکلات زیادی داشت حالش بد بود بعد رفت امد با اون حال خرابی من خود به خود ۱۰۰ برابر شده

ن حسادت نمیکنم قانع هستم به هر چی که دارمامیدپارم هر چی که حس رفع بشه یه دوست بداشتم مشکلات زیادی دا ...

آفرین عزیزم نگران نباش خوب میشی عزیزم 

حتما دوستت بی تاثیر نبوده سعی کن دیگه بهش فکر نکنی