2777
2789

سلام دوستان من اخر نفهمیدم نسبت ثریا و طلا گفت از بابات خریدنت مامان مولوکم من باردار بود تو ۱۴سالت بود انتقام مامانم بابام از تو گرفت هیچی نفهمیدم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدناشون خیلی گنگ بود صدای موسیقی بالا و تند حرف میزدن

من فقط فهمیدم که باباش ثریا رو از یه مرد فقیر خریده بخاطر زنش ملوک

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خواهرش نبود به فرزند خوندگی گرفته بودن فکر کنم 

انگار پدرش گدا بودن   آخه عکسش خیلی قدیمی و بی نوا بود 

و اینکه  وقتی ثریا ۱۴ ساله میشه  اون به دنیا میاد

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حرف زدناشون خیلی گنگ بود صدای موسیقی بالا و تند حرف میزدنمن فقط فهمیدم که باباش ثریا رو از یه مرد فق ...

خو اینه منم فهمیدم باز تکرارش تو تلوبیونم گوش دادم نفهمیدم

ببخشید ثریا سیما تیراندازه؟

آره عزیز🌸🌷

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خواهرش نبود به فرزند خوندگی گرفته بودن فکر کنم انگار پدرش گدا بودن آخه عکسش خیلی قدیمی و بی نوا بو ...

خب چرا گفت تو با پدرم معامله کردی خوب باشی باهام چرا گفت بابام انتقام مادرمو از تو گرفت

خو اینه منم فهمیدم باز تکرارش تو تلوبیونم گوش دادم نفهمیدم

همین بوده دیگه که حشمت خان ثریا رو از یه مرد فقیر خریده بعد ۱۴ سال طلا بدنیا اومده

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

همین بوده دیگه که حشمت خان ثریا رو از یه مرد فقیر خریده بعد ۱۴ سال طلا بدنیا اومده

نه خب چرا میگفت پدرم انتقام مادرمو از تو گرفت