2777
2789

هر ماه پولامونو خرج میکنه بیکار خوابیده خونه از من و مامانم  و داداشم پول میگیره میگه میخوام خرید خونه بکنم امروز نشستم لیست همه خریدای ماهیانه رو نوشتم جلو خودش گفتم ببین بابا جمع همشون میشه انقدر ما قناعت نمیکنیم خرج الکی میکنیم از این به بعد خریدارو بسپار به من و مامان مدیریت کنیم یهو عین جنیا افتاد به جونم مامانم به زور نجاتم داد خداا ازش نگذره 

بعد بهم گفت برو شوهر کن راحت شو گفتم مگه میشه با این وضع شوهر کنم پول جاهازمو از کجا میاری برای خودت حرف مفت میزنی

از جوونیش همینه همیشه بیکاره و خوابیده خونه بچه بودم نونم نداشتیم بخوریم تا اینکه خودم رفتم سرکار باهاش حرف میزنی میگه برو گمشو بزار راحت باشم

دعا کنید بمیرم از دست این به ظاهر پدر راحت بشم خسته شدم انقدر جون کندم مفت مفت خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرا شما پول میدین دستش؟ 

بزارید تو یه کارت جداگانه دست خودت یا برادرت باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باباهاتون رو اذیت نکنید . بابام تو اتاق عمله . یه صلوات براش بفرستید زودی خوب شه🥺

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اصلا چرا شما پول میدین دستش؟ بزارید تو یه کارت جداگانه دست خودت یا برادرت باشه

داد بیداد راه میندازه کتک میزنه دادشم پول میده بهش به داداشم میگه بزرگت کردم وظیفه اته خرجمو بدی پدرتم 

میگه پول ندین بهم ژولیده میرم بیرون آبروتونو میبرم

چند روز پیش رفته بود تو پارکا میخوابید

باباهاتون رو اذیت نکنید . بابام تو اتاق عمله . یه صلوات براش بفرستید زودی خوب شه🥺

اخه عزیزم پدر داریم تا پدر 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با یک پسر خوب شوهر کن ، حیفه سنت میره بالا ، کم کم وسیله برای جاهازت خودت بخر ، ان شاا... خوشبخت بشی

با این وضع خونمون اصلا روم نمیشه خواستگارامو بیارم خونه انقدر که آبروبره چند موردو با رفتاراش پرونده مثل گداها رفتار میکنه