2777
2789

چشمام فقط تخته رو از دور واضح نمیبینم

و از نزدیک خوب میبینم

امروز بینایی سنجی انجام دادم 

و گفتن شماره چشمام ۱/۵ هستش 

آستیگمات چشم چپ م نیم و راست ندارم

یک و نیم نیاز زیاد نیست.

و آیا امکان اشتباه هست تو نمره چشم؟

اگه دکتر خوبی هس نه حالا فوقش نیم کمتر بیشتر باشه مهم اینه آستیگماتی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر خوبی هس نه حالا فوقش نیم کمتر بیشتر باشه مهم اینه آستیگماتی

دکترش کلینیک عمومی رفتم 

و از عینک فروشی پرسیدم 

گفتن سیستمی شماره چشم میده 

یکم نگران اینم که عینک شماره بالاتر نزنم که برای چشمام بد باشه 

و به مرور ضعیف تر بشن

فکر نمیکنم اشتباه کنن اگ شک داری جای دیگ برو

دکترش کلینیک عمومی رفتم 

و از عینک فروشی پرسیدم 

گفتن سیستمی شماره چشم میده 

یکم نگران اینم که عینک شماره بالاتر نزنم که برای چشمام بد باشه 

و به مرور ضعیف تر بشن؟

من تخته ر نمی دیدم رفتم گفت ۷۵ صدمی یکیش هم ۱ بود 

بعد دو سال رفتم یکیش ۱ شده بود یکیش هم ۱وبیست و پنج 

واقعا دور رو اصلاااااا نمیبینم 

بعد تو چجوری با یک و نیم راحتی'؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دکترش کلینیک عمومی رفتم و از عینک فروشی پرسیدم گفتن سیستمی شماره چشم میده یکم نگران اینم که عینک شما ...

خب عینک ک بخری روش شماره بزنه دکتر خودش چک میکنه با دستگاه شمارشو چندروز میزنی مشکل داشته باشی میبری دوباره چک میکنه شماره چشماتو

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دکترش کلینیک عمومی رفتم و از عینک فروشی پرسیدم گفتن سیستمی شماره چشم میده یکم نگران اینم که عینک شما ...

عینکتو بزن اگر اذیت شدی برو مجدد برات چک کنن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
من تخته ر نمی دیدم رفتم گفت ۷۵ صدمی یکیش هم ۱ بود بعد دو سال رفتم یکیش ۱ شده بود یکیش هم ۱وبیست و پن ...

من نه اینکه اصلا نبینم 

ولی یکم تار می بینم و باید خیلی دقت کنم تا بتونم نوشته رو بخونم 

من نه اینکه اصلا نبینم ولی یکم تار می بینم و باید خیلی دقت کنم تا بتونم نوشته رو بخونم

من نوشته رو از دور نمیتونم حتی اگه دقت کنم 😄

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اگه مناسب نباشه باید عدسی رو کامل تغییر بدم ؟

اگر مناسب نباشه ک بعیده میبری پیش دکترت یا عینک سازی ک رفتی خودشون تراش میدن درست میکنن 

من یکی دوماه پیش گرفتم عینک ساز ی عددو اشتباه دیده بود رفتم دیدم هیچی نمیبینم با عینک رفتم پیش دکتره چک کرد گفت اشتباه زدن عدسیو برات بردم خودشون برام درست کردن بدون هزینه

اگر مناسب نباشه ک بعیده میبری پیش دکترت یا عینک سازی ک رفتی خودشون تراش میدن درست میکنن من یکی دوماه ...

خیلی ممنونم همین سوالم بود

که اگه اشتباه باشه مجدد هزینه عدسی باید داد یا همونو درست میکنن

خیلی ممنونم همین سوالم بودکه اگه اشتباه باشه مجدد هزینه عدسی باید داد یا همونو درست میکنن

قررربونت ن دیگ وظیفه خودشونه