اگه دکتر خوبی هس نه حالا فوقش نیم کمتر بیشتر باشه مهم اینه آستیگماتی
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترش کلینیک عمومی رفتم و از عینک فروشی پرسیدم گفتن سیستمی شماره چشم میده یکم نگران اینم که عینک شما ...
خب عینک ک بخری روش شماره بزنه دکتر خودش چک میکنه با دستگاه شمارشو چندروز میزنی مشکل داشته باشی میبری دوباره چک میکنه شماره چشماتو
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
اگر مناسب نباشه ک بعیده میبری پیش دکترت یا عینک سازی ک رفتی خودشون تراش میدن درست میکنن
من یکی دوماه پیش گرفتم عینک ساز ی عددو اشتباه دیده بود رفتم دیدم هیچی نمیبینم با عینک رفتم پیش دکتره چک کرد گفت اشتباه زدن عدسیو برات بردم خودشون برام درست کردن بدون هزینه
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)