2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم تو غسال خونه کار کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 85 پست
واای چ نترسی

ترس نداره 

زنده بهت آسیب میزنه ولی مرده نه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برنامه کفن بازی، همینو کم داشتیم😐

زندگی رو زندگی کن عزیزم

اگر حالت بده برو دکتر 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

احساس میکنم اگه برم یکم به خودم میامجدی گناه خیلی برام عادی شده🤦🏻‍♀️

چی

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

دلیل این تصمیمت چیه؟

مامان بزرگم که فوت کرد رفتم تو مرده شور خونه 

یاد اون موقع افتادم

دلم خواست تجربش کنم

شاید به خودم اومدم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
نمیذارن خیلی مراحل گزینشی سختی داره

از کجا میدونین؟ پیگیری کردید ؟

جدا کسی که تصادف کرده یا دست و پا و... نداره برات وحشتناک نیست؟

نه

آسیبی بهم نمیزنه

حتی شاید خودشم در حال عذاب کشیدن باشه

مامان بزرگم که فوت کرد رفتم تو مرده شور خونه یاد اون موقع افتادمدلم خواست تجربش کنمشاید به خودم اومد ...

ببین الان همه کارارو دستگاه میکنه مگه بری روستا یا شهر کوچیک 

متاسفانه فوق العاده گزینش سختی داره و خیلیا مث شما هستن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا