2777
2789
عنوان

فک tmj

226 بازدید | 17 پست

خانما تو رو خدا اگ تجربه ای دارید دریغ نکنید ،من فکم درد میکرد سمت چپ میزنه به گوشم ،به لپم،به فک پایینیم ،اپل فکر کردم دندونه عکس گرفت دکتر گفت مشکلی نداره،،دکتر دیگه ای رفتم گفت tmj ت التهاب داره ،،،شما چه علائمی داشتین ؟؟

پیش جراح فک و صورت یا متخصص بیماری های دهان برو. ممکنه امکان درمان با لیزر هم باشه. قفل شدگی فک وقتی از خواب بیدار میشی داری؟

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش جراح فک و صورت یا متخصص بیماری های دهان برو. ممکنه امکان درمان با لیزر هم باشه. قفل شدگی فک وقتی ...

دهنمو ک خیلی باز می‌کنم‌درد بیشتر میشه ،گاهی اره یکم صدا میده

دهنمو ک خیلی باز می‌کنم‌درد بیشتر میشه ،گاهی اره یکم صدا میده

بله مشکل نسبتا شایعی هست. به یکی از این دو متخصص مراجعه کنید. مشکلات تی ام جوینت بهتره زودتر برطرف بشن

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚
سردرد گوش درد سردرد هر روزه میزنه گردن والا فکم صدا نمیده

من به خدا فکر میکنم یه مریضی بدی گرفتم اینا نمیدونن،دقیقا استخون کنار گوشم درد می‌کنه ...بعضی وقتا میزنه به لپم‌،شما هم اینجوری؟؟

جدی لپتون‌ هم درد داره؟؟من‌گوش چپم هست ،البته یه مدت هم مریضی بدی گرفتم چند شب تب شدید داشتم یه طرف ...

منم بعد این ویروس شدم سیف آلاله‌ی ۲۹ ام میاد ایران وقت گرفتم ببینم چی میگه از مفصلمه یا نه همین الان سردرد و گوش درد دارم