2777
2789
عنوان

معلما میشه بیاید

91 بازدید | 7 پست

خانوما من میخوام راهمو  مشخص کنم لیسانس روانشناسی دارم 

سه تا راه جلومه 

یا کنکور مجدد تجربی بدم 

یا ارشد روانشناسی بخونم  

یا ازمون های استخدامی شرکت کنم ک معروف ترینش مال همین اموزش پرورشه 

حالا اگر میشه بدون گارد گرفتن به من حقایق شغلیتون رو توضیح بدید تا بتونم راهمو مشخص کنم! 

بچها من خب با ساعت کاری و حقوق معلمی کار ندارم چون از نظر مالی تامینم بیشتر بخاطر علاقه خودم به دستم تو جیبم بودن میخوام بخونم 

اول از همه من زمانی ک دانش اموز بودم فک میکردم معلمی شغل بدیه چون مجبوری ک اعتقادات خودتو طور دیگه ایی جلوه بدی به اصطلاح دو رو باشی (چون من واقعا ادم مذهبی ایی نیستم) 

دومین مورد هم اینکه من توانایی تدریس کردن دارم چون قبلا تدریس انجام میدادم زمان دانشجویی 

ولی خواستم بدونم ایا جو بچه و کنترل کردنشون مثل کلاسای بیرونه؟ 

چون من کلاس بیرون ک با بچها داشتم مشکلی وجود نداشت ولی میترسم کلاس توی مدرسه مشکل بخورم 

مرحله ی اخر به نظرتون ارزش داره توی ۲۳ سالگی برای استخدامی بخونم؟ یا باقی راه ها راه منطقی تری هستن؟ شما بودید چه میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدید

وضعیت رفتاری بچه ها اصلا مناسب نیست اگر روحیه مسئولیت پذیری شدید و حساسی داری نرو

من دارم دیوونه میشم از بی ادبی بچه ها و خانواده هایی که از این رفتارها دفاع هم میکنن.

اونقدر مسائل رفتاری کلاس من افتضاحه که اجازه نمیده از تدریس که کار مورد علاقمه لذت ببرم

وضعیت رفتاری بچه ها اصلا مناسب نیست اگر روحیه مسئولیت پذیری شدید و حساسی داری نرومن دارم دیوونه میشم ...

عه چه بد.... اره منم از مدارس حاشیه شهر یکم میترسم چون بالاخره همه جور دانش اموزی موجودی

همه اینایی که گفتی بستگی به روحیات خودت داره 

کلاس بیرون با مدرسه فرق داره . به چند دلیل . اول اینکه ساعت بیش تری رو با بچه ها هستی  و اینکه میدونی این دو ساعت که کلاست تموم شد دیگه تا هفته بعد با بچه ها کاری نداری .

وای داخل مدرسه شما ساعات بیش تری هستی .و قراره با اولیا بیش تر سرو کار واشته باشی . ممکنه اعتراص کنن و کلا چالش های زیادی داشته باشی و در کل معلمی برای کسی کمال گرا و اضطراب داره مناسب نیست .هستن همچین کسانی که معلمن ولی ادیت میشن.

و اینکه برام جالب بود گفتید ارش داره توی ۲۳ ازمون استخدامی بدم ؟ ازمون استخدامی برای کسانی هست که لیسانس به بالا دارن و رنج سنیش از همین سن حدودا شروع میشه پس ارزش داره چون شما هر چقدر هم درس بخونی به نطر من اخرش باید مشعول یک کاری بشید تا نتیجه اون درس خوندن هاتونو ببینید .

من خودم به شخصه با کنکور دوباره دادن توی این سن موافق نیستم چون اگر بخواین یک کارشناسی هم بگیرید تا اون موقع ۲۷ سالتون شده و دوباره هم باید دنبال کار باشید . و فقط به یک شرطی موافقم ه رشته هوی تاپ مثل دندون و پزشکی باشه که اینده شعلی تصمین شده داشته باسه 

برای ارشد روان شناسی در کنارش که ارشد میخونید باید همزمان روی کارگاه و توسعه خودتون هم کار کنید و ارشد روان شناسی رو دریک دانشگاه خوب بخونید . و حالا در یک کلینیک کار کنید یا خودتون بعدا مطب بزنید 

و در اخر همه این ها نطر شخصی من هست و خودتون با توجه به اینده ای که دوست دارید داشته باشید و هدفتون باید تصمیم بگیرید چون یک نسخه رو نمیشه برای همه پیچید

همه اینایی که گفتی بستگی به روحیات خودت داره کلاس بیرون با مدرسه فرق داره . به چند دلیل . اول اینکه ...

سلام منظورم این بود ک من هنوز سنم کمه  میتونم درس بخونم بعد ازمون بدم از اون نظر گفتم