2777
2789

من خودم سه ساله ازدواج کردم بچه ها ی دختر یک و نیم ساله دارم با خانواده همسرم زندگی میکنیم دلم خیلی زندگی مستقل میخواد داریم خونه می‌سازیم اما بالاخره طول می‌کشه که آماده شده هزینشم خیلی زیاده درآمد آنچنانی هم نداریم کلی قسط و وام و بدهی همش سر این موضوع عصبیم که چرا من باید اینجا باشم نمی‌گم بدن آدمای خوبین اتفاقا ولی خواسته یا تا خواسته باعث دلخوری میشه نمی‌دونم چجوری صبرمو زیاد کنم و زیاد غرغر نکنم باز از ی طرفم همش فکر میکنم نکنه همسرم به خاطر این همه فشاری که بهش میارم ازم زده شه

بی پولی خواهر بی پولی سال سومیم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنین بش برسم سختیم میکشم 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

آره واقعا مشکل کوچیکیم نیست ولی واقعا. من حاضرم از اینی که هستیم بی پول تر باشیم ولی خونه زندگی خودم ...

من شاغلم ده اون ۱۵ 

هیچی هر ماه میزنیم تو سر خودمون سر قسط و ماشین و کوفت و درد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

انشاالله اگه صلاحت باشه می‌رسی

وای🤣همین الان راجب این حرف ی تاپیک زدم الان پیامتو دیدم خندم گرف..فداتشم عزیزم دعام کن حاجتم صلاحم بشع

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خب چرا نمیاد خواستگاریت؟!

بعد سالها ب اجبار ی جورایی جدا شدیم گلم مخالف داشتیم