2777
2789
عنوان

چقد شیفت امروز بد بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن بالا رفتم دم در دختره یه جوری خوشگل کرده بود اومد انگاری میخواست به مامانش روحیه بده

دلم نمیخواست با اون لب خونی و لوله تراشه توو دهنش مامانشو ببینه ولی باید میدید تا باور کنه چیزی نمونده با ناباوری هی به من میگفت خانم پرستار مامانم چرا بیهوشه😭

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
دقیقا منم از صبح حالم گرفته بود امتحانم و خوب ندادم همین یکم پیشم با چند نفر یک جا بحثم شد و ... 😑

ایشالا فردا خوب باشه برا منم خیلی بد بود هم دیروز هم امروز 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

هی میگفت خانم خوب میشه مگه نه زیونم قفل شده بود هیچی نمیتونستم بگم فقط نگاش میکردم به زور بغضمو قورت دادم گفتم باهاش حرف بزن هنوز صداتو میشنوه گفت میذاری بوسش کنم گفتم آره خودم رفتم که بچه ها راحت باشن به خدمات گفتم بیا کنار بذار حرف برنن کلی گریه کرد دختره پسره انگار کمتر متوجه اوضاع بود شوک بود بیشتر😭

دختره اومد پیشم گفت خانم چند درصد خوب میشه

چجوری میگفتم فور اسکور مامانت صفره چجوری میگفتم هیچ احتمالی نیست چجوری میگفتم فقط یک لحظه دستگاه از مادرت حدا شه خودش هیچ نفسی نداره چرا باید توو ۱۴ ۱۵ سالگی بی مادر شه دلم اتیش گرفت گفتم مامانت حالش خوب نیست

گفت ولی پریروز هوشیار بود با من حرف زد گفتم همون موقعم بیماریش پیشرفت کرده بود عزیزم گفت چقد احتمال داره خوب بشه ممکنه خوب شه مگه نه گفتم دعا کن الکی گفتم دعا کن😭

دختره و داداشش رفتن بیرون صدای گریه های وحشتناک دختره تنمو لرزوند بارون میومد رفتم کنار پنجره بیشتر از قبل از این دنیا و نا عدالتیاش دلم گرفت 

علتش بیماریش بود یا ناگهانی اینطور شده؟

اره لودوس بیماری بدیه خیلی باید مراقب بود داروها به موقع مصرف شه و چکاپ انجام شه وگرنه به قول نورولوژیستمون یه بیماری وحشیه😔