2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رفتاری داشته باشم؟

551 بازدید | 59 پست

یه هفته پیش(یه شب قبل یلدا)با نامزدم که دو ساله تو عقدم شدیدا دعوام شد.زنگ زده به خواهرش همه ی حرفها.رازها.نظرات.حتی خصوصی ترین حرفامو به خواهرش گفته.طی این دوسال هر چی شده بود و نشده بود.خواهرش همه جا داره آبرومو با خواهرای دیگش میبره.نامزدم جواب تلفن پدر و مادر و من و برادرمو نمیده.محل کارش یه شهر دبگس...

چیکار کنم با این نامردا هی بهم تهمت میزنن البته نامزدم بهشون گفته اونام که ....شب یلدا هم هدیه نیاوردن رسم داریم که بیارن.سه ماهه شروع به خرید جهیزیه کردم.نه تبریکی نه چیزی.ما کلا شیر بها میگیریم اونا پولشو ندادن!!!یعنی منظورشون چیه؟

وای!!!جواب تلفن خانوادتو نمیده!اینکه فاجعه س

چرا قبل عقد یکم آشنا نمیشین باهم آخه😕

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی تو زنگ نزن تا خودش بزنه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وای!!!جواب تلفن خانوادتو نمیده!اینکه فاجعه س چرا قبل عقد یکم آشنا نمیشین باهم آخه😕

از وقتی رفته یه شهر دیگه.زبون درازی میکنه میگه اینجا که هیشکی نیس.تو این دوسال تازه شناختمش

فقط سکوت میکنم در مقابل همچین رفتاری

تا ب گوه خوردن نیفته نگاش نمیکنم

فقط ی فرصت میدم اگه ادم بود ک هیچ اگه نه از ک و ن اعدامش میکنم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

نمیدونم چی بگم حالا چرا جواب تلفن خانوادت رو نمیده 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
از وقتی رفته یه شهر دیگه.زبون درازی میکنه میگه اینجا که هیشکی نیس.تو این دوسال تازه شناختمش

بیشتر فکر کن راجبش

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖