2777
2789
عنوان

بی احترامی با حرفای دور از شان

184 بازدید | 18 پست

خیلی ناراحتم خیلی گستاخ و زبون دراز شدم 

امروز با مامانم بحثم شد هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم البته اونم کم نذاشت ولی هر چی باشه مادرمه 

حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر بهش بی احترامی میکنم

غرورم اجازه نمیده از ش عذر خواهی کنم 

حس میکنم فقط منم که اینقدر بیشعورم که هرچی دلم میخواد بار مامانم میکنم

یه حالیم که نگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرورت؟؟؟ چ بی منطق 

جای مادرت بودم دوتا با پشت دست میزدم دهنت ک غرور از یادت بره😠😠😠😠

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم مث توعم با این تفاوت ک اصن پشیمون نیستم اون فقط میخاد هرچی خودش میگه باشه حتی غلط و منو محدود میکنه از همه چی

ولی اگ مادر خوبی بود اینجوری نبودم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

عزیزم برو ازش عذرخواهی کن و بغلش کن و ببوسش و دستهاشو ببوس ،من جات بودم پاهاشم میبوسیدم.مادره عمری ز ...

فعلا خونه نیست ولی فردا میرم چند شاخه نرگسی میگیرم از دلش در میارم

چندساله هستی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

حرفاش از صدتا تو دهنی برام بدتره

😄😄😄😄😄 شوخی کردم باهات ناراحت نشی یوقت

حالا هم برو یهو از پشت بغلش کن هرچی هم گفت بگو چشمممم غلط کردم یهو خون ب مغزم نرسید ببخشید

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم مث توعم با این تفاوت ک اصن پشیمون نیستم اون فقط میخاد هرچی خودش میگه باشه حتی غلط و منو محدود می ...

مامانم خیلی خوبه خیلی

ولی وقتی عصبی میشه یه حرفایی میزنه که من واقعا کنترلمو از دست میدم

حتی امروز دستم روش بلند کردم خیلی از خودم بدم میاد مطمئنم اه هایی که میکشه زندگیمو نابود میکنه

😄😄😄😄😄 شوخی کردم باهات ناراحت نشی یوقتحالا هم برو یهو از پشت بغلش کن هرچی هم گفت بگو چشمممم غلط ...

میدونم عزیزم

اخه بار اولم نیست 

از 12 ماه سال 11 ماهو 29 روزش یا باهش قهرم یا هم جرو بحثمونه

ولی حتما اینکارو میکنم