2777
2789
عنوان

برای عروس چند گرم طلا بخرن خوبه❓

201 بازدید | 21 پست

تو شهر و دور شما چقدر می‌خرن 

ما چند ساله حتی عروسی هم نرفتیم 

آخرین عروسی که رفتم زمستان ۹۹ بود 

و مهریه هم که دیگه فکر نکنم بیشتر از ۱۱۴ تا باشه 

۳۰گرم رو پولداراش میخرن بقیه همین ۱۵ ۲۰ هست بجز حلقه البته

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین عروسی 2سال پیش رفتم هردو خیلی پولدار بودن و طبعا طلا زیاد گرفتن الان فکر نکنم بشه اونطور خرید کرد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هرچقدر پدر دوماد داشته باشه ، عرف ۳۰ الی ۵۰ گرم 

غیر از حلقه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بستگی داره یکی ک وضعیت عالیه با کسی ک معمولیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بستگی داره 

۲۰ ۳۰ معمولا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

اخرین عروسی 2سال پیش رفتم هردو خیلی پولدار بودن و طبعا طلا زیاد گرفتن الان فکر نکنم بشه اونطور خرید ...

الان ۱۰۰ گرم بیشتر از ۶۰۰ میلیون در میاد 

یعنی وام دو تاشون رو باید بزارن 

طرف لرا و کوردا زیاد میخرن

الان برا من تا الان تو عقدم حدود ۴۵گرم خریدن اصلا به چشم خانوادم نیومده میگن کمه

بازم باید بخره🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی اصلا برام مهم نیست مامانم میگه رسمه باید مثل بقیه باشه

💍♥️

مبارکه

هیچ لذتی برام نداره بخدا حتی نیپوشمشون حتی حلقمو

فقط یه حلقه ۸۰۰تومنی نقره خریدم دائم دستمه

اینقد مامانم و بقیه نظر دادن از هرچی طلاست بدم میاد

فقز جهت سرمایه تو خونه گذاشته

💍♥️