2777
2789
عنوان

از قنداق گرفتن نوزاد

83 بازدید | 8 پست

سلامم.بچم 3 ماه و 7 روزشه اگه قنداق نکنم صورتشو هی میماله تا همه صورتش قرمز بشه یا خش میدازه رو صورتش یا گوشاشو میخارونه اصلا نمیتونه بدون قنداق بخوابه🥲چند ماهگی بچه میتونه دستاشو کنترل کنه؟؟

فک کنم داره با اجزا بدنش و صورتش اشنا میشه طبیعیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا فک کنم ۶ماهگی قنداق میکردم..دیگه خودش گرفته شد هی دستاشو محکم میاورد بیرون از قنداق منم دیگه ق ...

اره همه بهم گفتن تا 5 ماهگی قنداق کردن منم شاید تا 5 یا 6 ماعگی قنداقش کنم یا تا وقتی که تونست غلت بزنه

تا حالا نشنیده بودم از قنداق گرفتن هم باشه😐

وضعیت سختیه نشسدم قنداق تو این سن خطرناکه منم ترسیدم😂😂ولی درکل همه بچه ها تقریبا با قنداق راحتن فعلا بچم غلت نمیزنه اشکال نداره قنداق بشه

وضعیت سختیه نشسدم قنداق تو این سن خطرناکه منم ترسیدم😂😂ولی درکل همه بچه ها تقریبا با قنداق راحتن فع ...

من اصلا قنداق نکردم

در حد گاهی اوقات با  یا پارچه سبک بپیچم دورش

مخصوصا پسرم خیلی گریه میکرد با قنداق

اطراف ما خیلی ساله نمیکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من اصلا قنداق نکردمدر حد گاهی اوقات با یا پارچه سبک بپیچم دورشمخصوصا پسرم خیلی گریه میکرد با قنداقا ...

خیلی خوبه🥲🥲چون میگفتن شاید پاهای بچه پرانتزی بشه و خوابش عمیق تر بشه قنداق میکنن منم قنداق کردم